Regel hier uw terugbetalingen en vraag documenten aan

Regel de terugbetaling van onverwachte kosten online

In principe zijn alle services inbegrepen in uw leasecontract. Het kan echter voorkomen dat u toch onverwacht zelf kosten moet maken. Wel geen nood, de terugbetaling regelt u hier snel online. Het spreekt voor zich dat enkel kosten die gedekt worden door het leasecontract terugbetaald kunnen worden (bus olie, mechanische panne, ruitenwisservloeistof, een tankbeurt,...). Hebt u kosten gemaakt in het buitenland? Vergeet niet dat een onderhoudsbeurt in het buitenland enkel uitzonderlijk mogelijk is mits voorafgaandelijk akkoord van Athlon.

Als u een verzoek indient tot terugbetaling van de kosten van de technische keuring, hebben wij een kopie nodig van het vignet onderaan het groene keuringsbewijs. Deze bevat alle informatie die wij nodig hebben, d.w.z. het registratienummer, de datum en het betaalde bedrag. Voor bedragen boven de 250 €, hebben we ook een kopie van uw kredietkaart nodig.

Onkostennota indienen Onkostennota brandstof indienen

Nood aan een document?

Bent u niet meer in het bezit van een geldige groene kaart? Ontbreekt het u aan een Europees aanrijdingsformulier? Gaat u op reis en hebt u een attest nodig? Wil u een bewonerskaart aanvragen?  U bent hier online snel geholpen. Binnen uw eigen tijd.Driver Desk helpt u zo snel ze kunnen verder.

Algemeen aanvraagformulier

Een vraag over uw leasewagen? Bel of mail een medewerker van de Athlon Driver Desk op
02 716 58 21 of driverdesk.belgium@athlon.com