Mijn Athlon Mobility Card

Version française      -      English version

Welkom! 

U bent nu de trotse eigenaar van een Athlon Mobility Card. Een handige kaart waarmee u al uw zakelijke reizen regelt. Prima keuze, want: u kiest uw vervoerswijze vrijer, u hoeft niet te sukkelen met kassaticketjes én u beheert in alle vrijheid uw eigen budget.

Volg uw gebruik op de voet

U ontving een e-mail van onze partner XXImo. Met een link waarmee u uw rekening activeert, uw wachtwoord instelt en uw pincode kiest. Is dat in orde, en activeerde u uw kaart volgens de stappen in de begeleidende brief? Dan bent u klaar om er volop gebruik van te maken. (Lukte dat nog niet? Bekijk dan de uitgebreide FAQ en deze tutorial).

                                                                                                                                                                                                                                                                       

 

U hebt toegang tot twee beheerssystemen:

  1. Online tool
    In een beveiligde webomgeving kijkt u uw wekelijkse budget na en de diensten waarop u recht hebt. Welk bedrag en welke diensten dat zijn? Dat beslist uw werkgever. Ook vindt u er alle details van uw transacties. En krijgt u in één klik het overzicht van alle tankstations langs uw geplande route.
  2. Smartphone-app
    Met de smartphone-app hebt u alle nuttige toepassingen altijd op zak. U belt rechtstreeks naar Service Desk en raadpleegt uw budget en de beschikbare diensten. Ook plant u uw route als op een gps. En vraagt u een overzicht op van benzinestations, parkeerplaatsen of vergaderzalen in de buurt. Zet de locatiefunctie aan op uw smartphone, zodat alle functies optimaal werken.

De Athlon Mobilty Card-app is gratis, maar alleen door kaarthouders van de Athlon Mobility Card te gebruiken.

App StoreGoogle Play Store

“Maximale mobiliteit in zakformaat.”