Uw groene toekomst begint bij Athlon Rental Services.
Ontdek onze auto's met alternatieve brandstoffen.

Royaal uitgeruste, tijdelijke leaseauto's

Een tijdelijke leaseauto huren, of meteen kiezen voor operationele autoleasing? Met Rent & Roll zet u in op beide formules. En dat buitengewoon flexibel.Rent & Roll maakt uw medewerkers onmiddellijk mobiel. U krijgt uw offerte ten laatste binnen de 24 uur. En uw tijdelijke leaseauto binnen de 48 uur.

U hoeft niet meteen te beslissen over de termijn. Na het eerste jaar: huurt u uw tijdelijke leaseauto verder op maandbasis - tot maximaal twee jaar of schakelt u op elk moment over op operationele leasing. 

Premiumvoertuigen

Laat u verrassen door de modellen die voor u klaar staan. Stuk voor stuk premiumvoertuigen van merken met uitstraling: BMW, Mercedes, Audi, …. Mét gps, handsfreekit en parkingassistentie. U voegt gemakkelijk een tankkaart toe aan het contract. Of huurt handige extra’s zoals sneeuwkettingen of een aanhangwagen. Het prijskaartje? Dat ziet er gunstig uit: ga uit van een jaarlijks forfait voor maar liefst 43.800 kilometer. Rijdt u meer kilometers? Dan factureren we per kilometer, tegen een kleine meerprijs. Duik in ons aantrekkelijk aanbod.

Hybrides

Sinds kort werd ons wagenpark uitgebreid met een aantal uitzonderlijke hybridewagens. Die stoten minder CO2 uit én zijn een stuk voordeliger aan de pomp. En dat allemaal zonder in te boeten aan comfort, want ook voor onze hybridewagens selecteerden we enkel de meest hoogwaardige merken en modellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Lexus CT200 Hybrid Business Edition met een CO2-uitstoot van slechts 88 gram per kilometer? Ontdek deze en heel wat andere interessante hybridewagens.

 Info opvragen Hier vindt u ons

Een greep uit ons aanbod