Athlon E-Mobility

Dé totaaloplossing voor elektrisch rijden

Elektrisch rijden schrikt u af? Niet nodig! Dankzij Athlon E-Mobility van Athlon trekt u de kaart van duurzaamheid, gaan uw bestuurders er op het vlak van comfort alleen maar op vooruit én spaart u ook nog eens geld uit! Klinkt surrealistisch? Is het niet! Athlon geeft u volledige ondersteuning van start tot finish en zet elektrisch rijden in de versnelling.

Info opvragen


Troeven

  • U maakt elektrisch rijden een vast onderdeel van uw car policy.
  • Uw medewerkers krijgen een 'groene' laadpaal bij hun thuis en/of op het werk via Eneco.
  • U volgt hun verbruik en de betalingen vlot via onze geïntegreerde laadoplossingen.
  • U krijgt een transparante berekening van uw totale, financiële voordeel.
  • Eén heldere factuur.

Elektrisch rijden als volwaardig alternatief voor de klassieke verbrandingsmotoren. Meer weten over Athlon E-Mobility van start tot finish? Athlon vertelt er u graag alles over. 

Hier wil ik meer over weten

Het kan ook anders.

U kent de vooroordelen. Elektrische wagens zijn duur, onveilig, hebben een klein rijbereik en zijn helemaal niet mooi. Maar het aanbod groeit gestaag. De huidige generatie elektrische auto’s is qua looks net zo aansprekend als zijn brandstofequivalent en kwalitatief moeten ze al zeker niet onderdoen. En de prijs en het rijbereik? Voor dat luik heeft Athlon de ideale oplossing in huis. In 2009 was Athlon de eerste leasingmaatschappij die een elektrische wagen in leasing aanbood. Een voortrekkersrol die we nooit hebben losgelaten. Maak samen met Athlon E-Mobility onderdeel van uw car policy.

Totaaloplossing, verrassend qua prijs

    Voor de laadstructuur doet Athlon een beroep op de expertise van Eneco, onze partner in dit verhaal. Wij garanderen comfort en groene stroom met laadtoestellen in uw onderneming én bij uw medewerkers thuis tegen interessante all-in tarieven. Laden wordt een fluitje van een cent. Weg stress rijbereik. Bent u onderweg? Dan laadt u op in binnen- en buitenland, bij onder andere de netwerken van Eneco, Blue Corner, The New Motion en Fastned. En in verschillende parkeergarages. Gehaast? Reken dan op de snelladers. In een half uur tijd is uw wagen opnieuw rijklaar! En de betalingen? Die gebeuren automatisch dankzij onze geïntegreerde laadoplossingen. Geen gedoe met extra facturen en kasticketjes. Op het einde van de maand ontvangt u één heldere factuur van alle laadbeurten en behoudt u een perfect overzicht. In aankoop is een elektrisch voertuig nog steeds duurder dan zijn fossiele variant. Maar als we kijken naar de Total Cost of Ownership (TCO) dan krijgen we toch een verrassend plaatje te zien. Moraal van het verhaal: uitgaan van de leaseprijs exclusief btw geeft u een vertekend beeld. Bekijk dus steeds het totaalplaatje van kosten EN belastingaftrek!