Nieuwsbericht

Bestelwagens op het Autosalon

Geplaatst op
Het Autosalon van Brussel staat weer voor de deur. In 2017 draait het salon onder meer rond lichte bedrijfsvoertui-gen. Benieuwd welke nieuwe vans de markt gaan veroveren? U leest het in deze autosalonspecial.

De tijd dat enkel de vakman om de hoek in een bestelwagen rondreed, is allang voorbij. Tegenwoordig zijn vans ver-krijgbaar in diverse uitvoeringen. En dat komt zijn populariteit ten goede: in 2016 werden er 68.165 nieuwe lichte bedrijfsvoertuigen (tot 3,5 ton) ingeschreven ten opzicht van 61.208 exemplaren in 2015. Dat is een stijging van ruim 11 procent. Niet verwonderlijk dus dat het Autosalon van Brussel in 2017 focust op vans. Een mooie aanleiding om u enkele bijzondere modellen voor te stellen.

VW Crafter

Tien jaar na de lancering van de eerste Crafter is het tijd voor een nieuwe uitvoering van deze bestelauto. De nieuwe Crafter is net als zijn voorganger leverbaar in verschillende carrosserievarianten (3 lengtematen en 3 hoogtevarianten), maar heeft een volledig nieuw design. Volkswagen ontwikkelde de wagen helemaal zelf en bouwde er zelfs een com-pleet nieuwe Volkswagen Crafter fabriek voor in Polen. Een hoogvlieger: de nieuwe VW Crafter sleepte al de titel van International Van of the Year 2017 in de wacht. De juryleden prezen de bestelwagen om zijn styling, comfort, soepel-heid, veiligheid en uitstekende handling.

Renault Kangoo ZE

Rijdt u liever elektrisch? Dan is de Renault Kangoo ZE iets voor u. Deze bedrijfswagen maakt al sinds 2011 deel uit van de Athlonvloot. Met reden: de wagen is voorzien van een volledig moduleerbare laadruimte met een volume tot 4,6 m³ en een nuttig laadvermogen tot 650 kg. Het design is modern met een ergonomisch dashboard en een geïntegreerd multimediasysteem. Tegelijk geniet u van alle voordelen van elektrisch rijden: respect voor het milieu, laag energie-verbruik, stilte... Met een actieradius van 170 kilometer en verschillende oplaadmodi rijdt u in de Kangoo ZE comforta-bel én milieubewust.

Fiat Talento

Helemaal nieuw in het assortiment van Fiat Professional is de Fiat Talento. Met de toevoeging van de Talento aan het bedrijfswagengamma is Fiat in staat om voor elke klantenwens een wagen te bieden. Zoekt u een gesloten bestelbus met een dubbele cabine of een platformchassis? Of toch liever een personenwagen? Alles is mogelijk met de nieuwe Fiat Talento. De wagen biedt u een ruime laadcapaciteit, en is tegelijk buitengewoon compact en behendig. De grote praktische voorruit en korte motorkap geeft de Fiat Talento een imposant vooraanzicht. Het model is voor alle vakmen-sen de perfecte werkmakker door de ruime binnenafmetingen en een royaal laadvermogen. Kortom, de juiste combi-natie van capaciteit en flexibiliteit.

Toyota Proace

De gloednieuwe Toyota Proace biedt betrouwbare oplossingen om elke klus te klaren. Met in totaal 11 opbouw- en lengtecombinaties plus diverse portierconfiguraties is de Proace ontworpen als een bedrijfswagen die in al uw behoef-ten voorziet. De wagen kan dienen als als veelzijdige, zeer aantrekkelijke personenbus of als middelgrote bedrijfswa-gen. Klanten kunnen kiezen uit drie carrosseriematen en twee wielbasislengtes. Flexibele oplossingen geven de moge-lijkheid om moeiteloos langere of grotere ladingen te vervoeren. De Toyota Proace eindigde nipt tweede – na de nieuwe VW Crafter – in de strijd om de titel van International Van of the Year 2017.

Terug naar nieuwsoverzicht