Nieuwsbericht

Bezoek Athlon op het Autosalon

Geplaatst op
Bent u benieuwd of u een diesel-, benzine of CNG-rijder bent? Doe dan live de test op het Autosalon. Op de stand van de Belgische aardgasfederatie tekent Athlon present als expert in alternatieve aandrijvingen.

In België is Athlon koploper in alternatieve aandrijvingen. In 2009 bood ze als eerste leasingmaatschappij in België een elektrische wagen in leasing aan. Sindsdien vergaarde ze heel wat expertise over het beheer van elektrische, hybride en CNG-voertuigen. Dat de Belgische aardgasfederatie bij Athlon aanklopte om bezoekers van het Autosalon wegwijs te maken in die alternatieve aandrijvingen hoeft dan ook niet te verwonderen.

Onze kennis en ervaring passen we maar al te graag toe op uw vloot. Overweegt u om meer variatie in uw wagenpark te brengen en ook alternatieve aandrijvingen een plaatsje te gunnen? Dat is strategisch gezien een slimme keuze. Hoe u die omschakeling concreet aanpakt, daar staan we u graag in bij.

Heeft u vragen over het dagelijkse vlootbeheer, de vernieuwde autofiscaliteit of de herziening van uw car policy? Ook met die vragen helpen we u op onze stand graag verder.

We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen!

Terug naar nieuwsoverzicht