Nieuwsbericht

Doet u ook mee aan de Week van de Mobiliteit?

Geplaatst op
Neem minder de auto, verplaats u zoveel mogelijk met het openbaar vervoer, de fiets of ga te voet. Dat is de boodschap van de campagne ‘De Week van de Mobiliteit’ van 16 september tot 22 september 2017. Springt ook uw bedrijf mee op de kar?

Naar jaarlijkse gewoonte vindt in september de Week van de Mobiliteit plaats. In heel Europa zetten bedrijven, overheden en burgers initiatieven op het getouw om meer te stappen, te fietsen of het openbaar vervoer te nemen. Want minder met de auto rijden is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw gezondheid.

Acties

Ook dit jaar heeft de Week van de Mobiliteit een rijkelijk gevuld programma in petto. Zo kunt u op 17 september op het autodeelsalon op de Meir in Antwerpen kennis maken met verschillende autodeelsystemen. Diezelfde dag zijn er verspreid in Vlaanderen heel wat autovrije zones. Op 22 september zetten scholen het stappen en fietsen in de kijker en ook verschillende werkgevers – zo ook Athlon –  dragen hun steentje bij op de Car Free Day op 21 september.

Wat kan uw bedrijf doen?

Tijdens de week van de mobiliteit moedigt Athlon haar medewerkers aan elke dag een andere vervoerswijze te kiezen, die bijdraagt tot minder files of een positieve bijdrage levert aan het milieu. De mogelijkheden: carpoolen, het openbaar vervoer, de e-bike, thuiswerk of pendelen buiten de piekuren.

Doet uw bedrijf, net als Athlon, mee aan de Week van de Mobiliteit? Nemen uw collega’s die week de fiets of het openbaar vervoer? Of zijn er allerlei ludieke acties gepland die de boodschap van de Week van de Mobiliteit versterken. Alle acties kunt u registreren op de campagnewebsite

Terug naar nieuwsoverzicht