Nieuwsbericht

Ontdek een schat aan info op onze nieuwe website

Geplaatst op
www.athlon.com, dat is de url van de nieuwe website van Athlon. Zowel bestuurders als wagenparkbeheerders vinden er een antwoord op al hun vragen.

Voor haar nieuwe website trekt Athlon resoluut de kaart van de inhoud. Geen franjes, geen loze verkoopspraatjes, maar alle informatie die u als wagenparkbeheerder nodig heeft om uw vloot efficiënt te beheren. Ook handig voor bestuurders: formulieren als de ongevalsaangifte en de onkostennota vindt u voortaan ook online.

Relevante achtergrondinfo

Maar de gloednieuwe website gaat nog een stap verder. Zo vindt u er een schat aan relevante achtergrondinformatie over de laatste ontwikkelingen in mobiliteit en wagenparkbeheer. Die inspireren om de eigen vloot continu te optimaliseren en voor te bereiden op de mobiliteitsuitdagingen van morgen. Ook alle artikels uit de Mobility Reporter, het maandelijkse e-zine van Athlon, krijgen voortaan een plek op de website.

Smartphone en tablet

De nieuwe website ademt de professionaliteit, innovatiekracht en klantgerichtheid waar Athlon voor staat. Een overzichtelijk en fris design leidt de surfer in enkele muisklikken naar de informatie die hij zoekt. Ook op een smartphone en tablet is www.athlon.com gebruiksvriendelijk te raadplegen.

Terug naar nieuwsoverzicht