Nieuwsbericht

Schakel uw rijtechniek een niveau hoger met Global Drivers Concept. Nu met zomeractie aan 50% korting.

Geplaatst op
MR_GDC Leer op 3,5 uur defensief én milieubewust rijden.

Een rijopleiding die uw medewerkers omtovert tot extra veilige én milieubewuste bestuurders? Bij Global Drivers Concept (GDC) bent u aan het juiste adres. Deze zomer slaan Athlon en GDC de handen in elkaar. Via Athlon kost een persoonlijke rijopleiding in juli en augustus geen 240, maar slechts 120 euro. Ook familieleden en kennissen van uw werknemers kunnen van de aanbieding genieten. Athlon wil haar bijdrage leveren aan een veiliger verkeer . In een rijopleiding van 3,5 uur schakelt GDC de rijtechniek van uw medewerkers enkele versnellingen hoger met een ijzersterke combinatie van theorie en praktijk. De trainers verbeteren het rijgedrag van iedere deelnemer op lange termijn en spelen daarvoor in op motivatie en attitude. Zo stellen uw medewerkers persoonlijke doelen voorop, krijgen zicht op hun risicofactoren en evalueren zichzelf. Ook voor familieleden of kennissen van uw werknemers geldt het aanbod. Dan genieten zij van het verminderde tarief en betalen maar 120 euro. Een uitgelezen kans om zoon- of dochterlief veiliger te leren rijden.

Wat leren de deelnemers?

  • Defensief rijden door risico’s te herkennen en erop te anticiperen;
  • Veilig rijden door aan kijk-, stuur en remtechnieken te sleutelen;
  • De technische werking van hun voertuig beter inschatten: wat zijn de limieten? Hoe verplaatst de massa zich volgens het principe ‘actie, reactie en correctie’? En hoe functioneren snelheid en kinetische energie?

Wat mag u verwachten?

  • Een rijopleiding van 3,5 uur;
  • De trainingen gaan door op de hoofdzetel van Athlon in Machelen;
  • De normale prijs per persoon bedraagt 240 euro. Maar Athlon en GDC bieden de rijopleiding in juli en augustus aan voor 50% van de prijs: 120 euro.

De opleidingen vinden plaats tijdens de kantooruren bij Athlon – Peutiesesteenweg 115 – 1830 Machelen. Een trainingsdatum inplannen? Contacteer Katia Humblet van Global Drivers Concept via info@globaldriversconcept.be of 0489 53 69 20.

Terug naar nieuwsoverzicht