Nieuwsbericht

Win een Business Mobility Award

Geplaatst op
Heeft uw bedrijf een grensverleggend mobiliteitsbeleid dat andere bedrijven kan inspireren? Dan maakt u kans op een Business Mobility Award. Inschrijven kan nog tot 4 september.

Bedrijven of publieke instellingen die duurzame mobiliteitsoplossingen op poten zetten en zo werken aan de verkeersveiligheid en mobiliteit van hun werknemers maken kans op een Business Mobility Award. De Vlaamse overheid, de VSV, Voka Vlaams-Brabant, Athlon, Taxistop, Autodelen.net en Bond beter Leefmilieu (met steun van DATS 24 en Brussels Metropolitan) reiken die awards op 21 september opnieuw uit.

Event

De awards worden overhandigd tijdens het mobiliteitscongres Shift Up, dat op donderdag 21 september 2017 plaatsvindt in het Vlaams Parlement in Brussel. Shift Up is de ideale plek om inspiratie op te doen over hoe u het mobiliteitsbeleid van uw bedrijf kunt optimaliseren. U krijgt die namiddag immers een sterk programma met klinkende namen en er is uitgebreid tijd voorzien voor netwerking.

Inschrijven

Denkt u kans te maken op de Business Mobility Award of op een van de vier deelawards die worden uitgereikt aan enkele knappe mobiliteitsacties? Inschrijven kan tot en met 4 september 2017 door u kandidaat te stellen via de website van Shift Up. Bij het indienen van een voorstel, ontvangt u automatisch twee gratis toegangstickets voor het netwerkevent. Wie die dag een award wint, geeft niet alleen zijn imago een boost, maar kan ook naar huis gaan met mooie prijzen: gratis treinabonnementen, plooifietsen, Blue-bike lidkaarten en nog veel meer.

Terug naar nieuwsoverzicht