Nieuwsbericht

Word trendsetter. Met korting nog wel.

Geplaatst op
Lease Deals EV Met de Athlon-leasedeals profiteert u nog tot de zomer van kortingen op een 50-tal elektrische, CNG- en hybridewagens.

Al in 2022 worden elektrische wagens goedkoper dan benzine- en dieselwagens, berekende Bloomberg New Energy Finance. Vanaf dan belooft het snel te gaan voor de elektrische wagen. Nú is het dus het moment om als trendsetter van die nieuwe technologie te proeven, voor de massa er voorgoed mee weg is.

Fikse kortingen

En het budget? Elektrische voertuigen zijn ondertussen even voordelig als de klassieke leasingwagen op diesel. Nog meer goed nieuws: tot de zomer geniet u bij Athlon van fikse kortingen op een 50-tal elektrische, CNG- en hybridewagens. Van kleine stadsauto’s om vlot mee te parkeren tot bolides waar de voetbalploeg van uw zoon in past. Stuk voor stuk wagens die klaarstaan om ook lange afstanden te overbruggen.

Ondersteuning van a tot z

Athlon geeft u volledige ondersteuning van start tot finish: de installatie van laadinfrastructuur op kantoor en thuis, een maandelijkse factuur voor het verbruik thuis en op kantoor, en de Athlon Mobility Card om onderweg zorgeloos te laden.

Ontdek hier onze Lease Deals.

Terug naar nieuwsoverzicht