Nieuwsbericht

‘Zonder-zorgen-pakket’ zet doe-het-zelvers veilig op weg

Geplaatst op
Athlon
Stel, u koopt dertig isolatierollen bij GAMMA. Hoe krijgt u die heelhuids thuis? In elke winkel staat een bestelwagen klaar voor klanten met een pluskaart. Athlon werkte daarvoor een omvattend ‘zonder-zorgen-pakket’ uit, van pechverhelping tot carwash.

GAMMA heeft in ons land 84 doe-het-zelfzaken die in franchise uitgebaat worden. Klanten kunnen in elke winkel gratis een beroep doen op een ruime bestelwagen om volumineuze goederen als tuinschermen of isolatierollen naar huis te transporteren.

Zonder zorgen

Stefan Silverans van GAMMA: “We bieden die service al zeven jaar aan. Begin dit jaar waren onze bestelwagens toe aan vervanging. We gingen op zoek naar een nieuwe partner die ons een totaal servicepakket kon bieden, liefst tegen een scherpere prijs. Athlon dokterde een verregaand ‘zonder-zorgen-pakket’ uit.”

Carwash

Isabelle Hertoge, accountmanager new business bij Athlon: “GAMMA vertrouwde het beheer van hun bestelwagens volledig aan ons toe: het onderhoud, de technische keuring, twee technische check-ups per jaar, de carwash. Heeft een wagen pech, dan zorgen wij voor een vervangvoertuig. De uitbaters kunnen terecht bij een vaste Athlon-contactpersoon om schade of defecten te melden. Die stelt alles in het werk om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen en de wagen opnieuw op de baan te krijgen.”

Rijdende reclame

Voor GAMMA zijn de bestelwagens rijdende reclamepanelen. Stefan Silverans: “Ze zijn getooid in onze kleuren en ons logo. Dat maakt ze tot mobiele ambassadeurs van GAMMA. Daarom hechten we zoveel belang aan een vlekkeloze uitstraling.”

Laadruimte

De nieuwe bestelwagens moesten een ruim laadvolume hebben en voldoende gewicht kunnen vervoeren. “Tegelijk mocht het voertuig niet te groot zijn, omdat nogal wat klanten ervoor terugschrikken om met te grote bestelwagens te rijden”, vult Stefan Silverans aan. “Athlon raadde ons vanuit hun jarenlange ervaring enkele modellen aan. We kozen uiteindelijk voor de Nissan NV400.”

Première

Voor Athlon is de volledige operationele leasing van een vloot bestelwagens een première. Accountmanager Guus De Geyndt: “We zijn opgetogen dat we GAMMA een totaalservice kunnen bieden, zodat doe-het-zelvers altijd veilig en in een goed onderhouden voertuig de weg op gaan.”

Terug naar nieuwsoverzicht