Athlon E-Mobility

De voordelen van elektrisch rijden

 

Een uitgebreider gamma.

In 2020 komen er tientallen nieuwe elektrische en plug-in hybridemodellen op de markt, waaronder ook een aantal compacte, betaalbare modellen binnen de populaire merken. Bovendien is de actieradius van elektrische voertuigen in vijf jaar tijd verdubbeld. Een paar kleinere modellen bieden een capaciteit van 400 kilometer, en die zal in de toekomst verder uitbreiden.

Een aangename rijervaring

Dankzij de elektrische motor en de automatische versnellingsbak rijden e-wagens bovendien stiller en comfortabeler dan ooit, en ook de laadmogelijkheden blijven groeien.

 

 
 

Een lager kostenplaatje

 
  • Voordelig Voordeel Alle Aard van gemiddeld € 150 bruto / maand.
  • Automatische terugbetaling elektriciteitskosten bij thuisladen.
  • Dalende prijzen batterijen en stijgende restwaarde op de tweedehandsmarkt.
  • Elektrische en plug-inwagens 95 tot 100% fiscaal aftrekbaar voor zelfstandigen en bedrijven.

Elektrisch leasen

Elektrisch rijden is duurzaam, voordelig en eenvoudiger dan u denkt. Het aanbod elektrische leasewagens neemt snel toe, en ook de actieradius breidt steeds verder uit.

Elektrisch leasen bij Athlon

Overschakelen naar elektrisch vraagt heel wat kennis en knowhow. Met de operationele lease van Athlon wordt u ondersteund bij de keuze voor uw voertuig, en geeft u meteen ook alle omringende services uit handen aan een professionele partner. Verzekeringen, herstellingen, onderhoud en banden, schadeservice, hulpdienst en vervangend vervoer inbegrepen. Net als de laadbadge en de installatie en het beheer van laadoplossingen thuis of op kantoor. Dankzij onze aanvullende oplossingen kunt u uw mobiliteit bovendien flexibel uitbreiden met bijvoorbeeld toegang tot het openbaar vervoer, een bedrijfsfiets of een vakantiewagen.

  • Eén vast bedrag per maand.
  • Volledige ontzorging van rijadvies tot bijladen.
  • Verzekering, herstelling, onderhoud, banden, schadeservice, hulpdienst en vervangend vervoer inbegrepen.
  • Ruim 100 jaar ervaring in mobiliteitsoplossingen.

Ontdek onze laadoplossingen

Wagenpark elektrificeren?