Athlon Mobility Card

Een mobiliteitsbudget zonder zorgen

Wat dacht u van één kaart waarmee uw medewerkers zelf al hun zakelijke reizen
regelen, met welk vervoermiddel dan ook? Terwijl u de kosten beheert, het overzicht behoudt én slim bespaart? Maak kennis met de Athlon Mobility Card.

Info opvragen

Troeven

  • U kiest voor auto, openbaar vervoer, parking, taxi, horeca, hotel,...kortom een mobiliteitsbudget.
  • U legt de limieten en diensten voor uw medewerkers vast.
  • U optimaliseert de btw-recuperatie.
  • U bespaart op tankkosten.
  • Slechts één kaart voor élke verplaatsing.

“Maximale mobiliteit in zakformaat.”

Zakelijke reizen binnen ieders mobiliteitsbudget

De Athlon Mobility Card haalt veel gewicht van uw schouders. Want ze laat uw medewerkers toe om hun zakelijke reizen zelf te plannen. Zo efficiënt en voordelig mogelijk – binnen hun mobiliteitsbudget. Met de Athlon Mobility Card regelen én betalen ze hun: openbaar vervoer of internationale trein, stadsfiets, taxi, vliegtuig, tank- en parkeerbeurten. Zelfs de reservatie van een restaurant, hotelkamer of vergaderruimte lukt ermee.

De touwtjes strak in handen

U legt voor iedere medewerker een persoonlijke limiet vast, met een wekelijks maximumbedrag voor een aantal mobiliteitsdiensten (‘mobiliteitsbudget’) en per mobiliteitsdienst (‘dienstlimiet’). Iedere kaarthouder volgt zijn transacties vlot online op via de Athlon Mobility Card-tool. En u houdt er een oogje in het zeil. Vaarwel onkostennota's want alle mobiliteitskosten komen netjes op één factuur, de perfecte btw-optimalisatie. Nog meer besparen op uw mobiliteitsbudget? Laat uw medewerkers dan alleen in de goedkopere stations tanken.