Athlon E-Mobility

Waarom uw vloot elektrificeren?

Het Kyotoprotocol en het Akkoord van Parijs hebben strenge maatregelen opgelegd om de CO2-uitstoot overal ter wereld in te perken. Vanaf 2020 gelden in de automotivesector nieuwe beperkingen voor de gemiddelde CO2-uitstoot van zowel bedrijfs- als personenwagens. Europa schakelde over op de WLTP-norm en voerde een progressieve CO2-drempel voor constructeurs in. In België werden bovendien heel wat gewestelijke en stedelijke initiatieven gelanceerd, waaronder de invoering van lage-emissiezones.

Doe uw voordeel met elektrische bedrijfsvoertuigen.

Het totale kostenplaatje van de elektrische vloot blijft dalen en wordt steeds voordeliger in vergelijking met traditionele verbrandingsmotoren. Dat is onder meer te danken aan de dalende prijs van batterijen en de stijgende restwaarde van elektrische wagens op de tweedehandsmarkt. Bovendien passen bepaalde constructeurs vandaag ook voor e-modellen interessante fleetkortingen toe. Het grootste voordeel komt echter voort uit de fiscaliteit. Elektrische en plug-in hybridewagens zijn respectievelijk voor 100% en 95 tot 100% aftrekbaar, terwijl diesel- en benzinemodellen slechts rond 60% aftrekbaar zijn.

Vloot elektrificeren met Athlon

Wil u elektrische wagens opnemen in uw vloot? Dan komt daar heel wat bij kijken. Zo doet u er bijvoorbeeld goed aan bewust bezig te zijn met het totale kostenplaatje, de inpassing in uw car policy én de verschillende laadoplossingen. Net daarom staan we bij Athlon voor u klaar met heel wat ervaring en knowhow.

Overschakelen naar elektrisch met uw vloot?

Athlon maakt het u zo eenvoudig mogelijk.

Bij Athlon begeleiden we u doorheen het volledige proces - van de analyse van uw vloot en bestuurders tot het kiezen van uw wagens, het optimaliseren van de fiscale voordelen, het plaatsen van laadoplossingen thuis en op kantoor én de opvolging van uw elektrisch wagenpark. Bovendien gaat het E-Mobility aanbod van Athlon verder dan alleen leasewagens. Zo kunnen we uw elektrische mobiliteit eenvoudig uitbreiden met aanvullende mobiliteitsoplossingen zoals elektrische fietsen en meer. En dat allemaal 100% op maat van uw onderneming.

Athlon was in 2011 de eerste leasingmaatschappij in België die in e-mobility investeerde bij de komst van de Tesla Roadster. Sindsdien zijn wij dé autoriteit op vlak van wagen- en fiscale kennis, laadoplossingen en consultancy. Dat bewijzen we elke dag opnieuw met onze concrete aanpak en uitgebreide rapportering.

Ontdek de voordelen van elektrisch leasen

Ontdek onze laadoplossingen