Check 'n Drive

In welke staat is uw wagenpark?

Verandert een medewerker van job of functie, en geeft hij zijn bedrijfswagen door aan een collega? Of hebt u interesse in een tussentijdse controle van uw wagenpark? Laat u dan geen rad voor de ogen draaien door glimmende carrosserie. Met de dienst Check’n Drive van Athlon kent u de échte staat van de auto. U vermijdt elke schadebetwisting. Want u rekent op onze externe, onafhankelijke partner VAB voor een objectieve expertise. De specialisten controleren de wagen bovendien telkens met de bestuurder erbij. Die dan achteraf het bestek moet goedkeuren.

Met Check 'n Drive van Athlon kent u de échte staat van een auto.

Schadebestek met foto's

De focus van een expertise via Check 'n Drive? Niet-aanvaardbare gebruiksschade volgens de Renta-normen. 

Tijdens de expertise en visuele diagnose is het belangrijk dat:
  1. de auto buiten én binnen kraaknet is;
  2. alle sleutels en documenten aanwezig zijn;
  3. de wagen niet geaccidenteerd is;
  4. alle opties en accessoires aanwezig zijn.

Na afloop ontvangt u een bestek. Dat is géén prijsofferte voor reparaties. Wel een duidelijk overzicht van de gebreken en de kosten voor de schade. Als bewijs voegen we foto’s toe, die u ook online kunt raadplegen.

Vraag uw expertise vandaag nog aan

U koopt zich met Check’n Drive al voor 92 euro (exclusief btw) vrij van zorgen over mankementen. Een expertise is mogelijk iedere werkdag tussen 8.30 en 16.00 uur op onze hoofdzetel in Machelen. Tegen een kleine vergoeding komen we ook bij u ter plaatse.