Switch Driver

Piekfijne overdracht van auto's

Een lease-auto toevertrouwen aan een nieuwe bestuurder? Met Switch Driver garandeert u een optimale overdracht van die wagen. Controle, schoonmaak, nieuwe banden, … Uw medewerker krijgt na de overdracht een auto in topconditie! U rekent op objectieve experts voor de controle. U vermijdt discussies tussen bestuurders? U garandeert bij de overdracht een wagen in uitstekende staat. Deze formule bieden we ook aan voor wagens die niet via Athlon in leasing zijn. Een service van Athlon Rental Services.

Een lease-auto toevertrouwen aan een nieuwe bestuurder? Met Switch Driver garandeert u een optimale overdracht van die wagen.

Keuze uit 5 diensten

  1. check in - Een controle met de vorige bestuurder erbij. Resultaat? Een objectief verslag met kilometerstand, brandstofpeil, de aanwezige autopapieren en sleutels én met vermelding van zichtbare schade aan binnen- als buitenkant.
  2. controle en schoonmaak - Onderhoud en nazicht van banden, mechaniek en oliepeil. Na een testrit volgt een grondige schoonmaak.
  3. verslag - U krijgt een e-mail met de prijzen voor aanbevolen onderhoudsbeurten of reparaties.
  4. reparatie - U bepaalt zelf wat u laat uitvoeren.
  5. check-out - Overdracht van de wagen. De nieuwe bestuurder krijgt de sleutels. Wij geven hem advies voor goed gebruik.

Online opvolging

Grip houden op de overdracht van wagens? Met de onlinetool ‘Switch Driver in 360°’ krijgt u zicht op al uw dossiers. Bekijk er foto’s en info in real time. En ontdek er extra services voor meer comfort. Vraag nog vandaag uw paswoord aan.