Jouw roadmap naar een elektrische vloot

Klaar om de overstap te maken?

  De toekomst is elektrisch

  Jouw overstap naar elektrisch rijden, is dichterbij dan je nu misschien denkt. Want de tijd voor verandering is echt aangebroken. Daar zijn goede redenen voor. Eerst en vooral zijn de wagens zelf veel efficiënter geworden. Daarnaast is elektrisch rijden fiscaal bijzonder interessant. 

  En toch… Met jouw bedrijf overschakelen naar een elektrisch wagenpark, betekent wel iets meer dan gewoon een aantal elektrische voertuigen bestellen. Wil je klaar en duidelijk weten hoe je eraan begint, op welke zaken je  moet letten en wat er allemaal komt kijken bij opladen? Download ons e-mobility dossier en je krijgt een roadmap naar een duurzame mobiliteitsstrategie voor je bedrijf. Zo wordt de overstap meteen een pak eenvoudiger.

  In ons dossier leer je meer over:

  de vergroening van de fiscaliteit
  de positieve impact van elektrische voertuigen op je kosten
  hoe je in 5 stappen jouw wagenpark kan elektrificeren

  Waarom elektrisch rijden gewoon logisch is

  Dat het beter is voor onze planeet, daar zijn we intussen toch wel echt van overtuigd. Maar daarnaast is het ook bijzonder interessant voor je bedrijf én voor je medewerkers. Fiscaal gaan werkgevers en werknemers erop vooruit. Het is goed voor je imago en als aantrekkelijke, milieubewuste werkgever behoud je gemotiveerde medewerkers en trek je er nieuwe aan. En zowel de groeiende keuzemogelijkheden als de snellere laadpalen zorgen ervoor dat een gepast voertuig nu echt binnen handbereik is. Nog meer voordelen kennen? Je vindt ze in ons dossier "Autofiscaliteit".

  Wacht niet langer...

  De grote fiscale shift komt volgend jaar. Vanaf 2023 wordt immers de fiscale aftrek van voertuigen met een verbrandingsmotor afgebouwd en hun CO2-bijdrage verhoogd. De omschakeling naar een compleet elektrische vloot met bijbehorende laadinfrastructuur gebeurt echter niet van vandaag op morgen. Begin daarom nu al stappen in die richting te zetten. Zo heb je meteen knowhow in huis en kan je vervolgens met voldoende ervaring deze toch wel ingrijpende beslissingen doortastend nemen.

  Hoe doe je dat nu, omschakelen?

  Op papier is elektrisch rijden een logische keuze, maar het blijft ook een stap in het onbekende. Zo is bijvoorbeeld alles wat nodig is rond opladen totaal nieuw in vergelijking met alles rond diesel en benzine. De verhoudingen van de budgetten voor aankoop en onderhoud zijn ook anders. Heel wat aandachtspunten dus, en ook opportuniteiten. Om niets over het hoofd te zien, hebben we ze allemaal gebundeld in ons dossier.

  Vul het formulier in om het volledige dossier te lezen.

  Onze ambitie is om de overstap naar een volledig elektrisch wagenpark zo eenvoudig mogelijk te maken. Onze gratis dossier is een goed startpunt en biedt je een praktische roadmap. Vul het onderstaande formulier in en je kan dit waardevolle document direct downloaden.
  in pdf-formaat meteen in je mailbox.