MyAthlon

Athlon blikt vooruit in EV land...

Morgen in jouw vloot, vandaag al te lezen in deze rubriek over nieuwe (Première) en nog te lanceren (Vooruitblik) EV-modellen.

EV close up
  MG 5 elektrische stationwagen

  Athlon's EV Première - MG 5: dagelijks bruikbare elektrische break

  Een elektrische stationwagen? Die vind je vandaag enkel bij MG, dat met de 5 op bestuurders mikt die bijvoorbeeld hun Ford Focus Clipper, VW Golf Variant of Opel Astra Tourer willen inruilen voor een even handige auto op batterijen.

  Lees meer

  Athlon’s EV Première - Mazda CX-60: plug-inhybride SUV op premiumniveau

  De CX-60 wil klanten verleiden die vandaag ook een BMW- of Jaguar-showroom zouden binnenstappen voor een sportieve SUV met oplaadbare batterij. Mazda mikt dus hoger dan ooit tevoren.

  Lees meer
  Lexus RX450h+ plug-in hybrid premium cross-over

  EV Vooruitblik – Lexus RX: eindelijk als plug-inhybride

  De gloednieuwe Lexus RX zet een flinke inhaalbeweging in: hij pakt uit met een verrassend design, absolute toptechnologie en vooral ook een interessante plug-inhybride aandrijving. Die moet de deur openzetten naar de bedrijfsautomarkt.

  Lees meer
  Lexus RZ 450e

  EV vooruitblik - Lexus RZ 450e: weerwerk voor de Audi Q4 e-tron

  Het Japanse luxemerk Lexus heeft er lang over gedaan om een elektrische cross-over op de markt te brengen, maar slaat met de RZ 450e spijkers met koppen. Hij werd van onderstel tot plafond ontwikkeld als een elektrische auto en introduceert heel wat technologische snufjes.

  Lees meer
  Fisker Ocean

  EV Vooruitblik - Fisker Ocean, een zee van vernieuwing

  De visionaire autobouwer Henrik Fisker kondigt met de trots de nakende productiestart van de Ocean aan. Deze elektrische cross-over kruist de degens met onder meer de Tesla Model Y, Toyota bZ4X en VW ID.4 en kan rekenen op enkele unieke troeven.

  Lees meer
  Renault Mégane E-Tech Electric

  Athlon’s EV Première - Renault Mégane E-Tech Electric: de nieuwe r-EV-erentie

  Ruim tien jaar EV-ervaring gecombineerd met een state-of-the-art elektrisch platform en een toonaangevend digitaal ecosysteem met Google-software maken van de nieuwe Megane E-Tech Electric een te duchten concurrent voor de VW ID.3 en de Nissan Leaf.

  Lees meer
  Toyota

  EV Vooruitblik - Toyota gaat elektrisch met de bZ4x

  Toyota onthulde zopas de bZ4x, een elektrische SUV is de eerste van een reeks EV’s die de Japanners in de komende jaren op de markt zullen brengen. Hij komt met voor- of vierwielaandrijving en haalt 450 kilometer rijbereik uit zijn batterij van 71,4 kWh

  Lees meer
  Range Rover

  EV Vooruitblik - Nieuwe Range Rover ook als plug-inhybride én volledig elektrisch

  Land Rover vernieuwt zijn vlaggenschip, de “grote” Range Rover, de luxe-SUV van wie rijk en beroemd is en alleen met het beste genoegen neemt. Naast de klassieke diesel- en benzinevarianten biedt het Britse merk ook twee fiscaal aantrekkelijke plug-inhybrides aan. Als klap op de vuurpijl volgt in 2024 ook een zuiver elektrische variant.

  Lees meer
  Mercedes C Hybrid

  EV Vooruitblik - Nieuwe Mercedes C-klasse plug-inhybride: tot 100 km elektrisch

  De onlangs onthulde nieuwe generatie van de Mercedes-Benz C-klasse is voortaan ook te bestellen als plug-inhybride. De batterij groeide flink, en toch is ze deze keer naadloos geïntegreerd zodat de koffer niet meer ontsierd wordt door een onhandige balk.

  Lees meer