EV close up

Elektrische voertuigen

Met Athlon Rent heb je de mogelijkheid elektrische voertuigen op maat te huren voor een korte of langere periode. 

  Leer elektrische voertuigen kennen

  De vraag naar elektrische voertuigen neemt toe nu de bedrijven hun fleet op hun duurzaamheidsstrategie afstemmen. Maar voor veel fleets is de impact van EV's onduidelijk – wat is het beste, een plug-in hybride of een volledig elektrisch voertuig? Is het verstandiger om nu te kopen of op een nieuw model te wachten?

  Een EV huren bij wijze van test is de ideale manier om te kijken hoe die in je dagelijkse routine past. Met Athlon Rent kun je zoveel EV's testen als je wilt, zolang als nodig – volledig vrijblijvend. Ben je al overtuigd van de voordelen van elektrische voertuigen? Neem contact met ons op om ons aanbod van EV's te bespreken.

  Voordelen van Athlon Rent voor elektrische voertuigen

  De integratie van EV’s in jouw fleet wordt een van de grote trends van de volgende jaren. Maar hoe zullen jouw werknemers, activiteiten en klanten op die verandering reageren? Raadpleeg Athlon Rent om een EV op proef te krijgen, in plaats van je meteen vast te leggen voor de lange termijn.

  Een gamma plug-in hybride en volledig elektrische voertuigen die klaarstaan om vandaag te rijden
  Bijstand met laadkaarten en -kabels, advies over de installatie van een laadstation
  Een totaalpakket dat belastingen, onderhoud, verzekering en pechhulp omvat
  Flexibele huurperiodes van 1 tot 24 maanden

  Contact

  Smiling woman with phone

  Neem contact met ons op om jouw huurbehoeften te bespreken

  Zorg ervoor dat jouw fleet klaar is voor de uitdagingen van morgen met het uitgebreide aanbod on-demand voertuigen van Athlon. Deel je gegevens, wij nemen snel contact met je op.