februari

Federaal mobiliteitsbudget met Athlon Consulting: een succesverhaal met SECO Group

15-02-2024

In een wereld waarin EGS-criteria, duurzaamheid en werknemerstevredenheid prioritair zijn, kan het federale mobiliteitsbudget een grote troef zijn. Het implementeren is echter geen sinecure. SECO Belgium deed een beroep op Athlon Consulting en legt in deze testimonial uit waarom!

Lees meer

januari

Het mobiliteitsplan waarmee Werfen Benelux plankgas vooruitgaat

17-01-2024

Werfen Benelux specialiseert zich in innovatieve diagnostiek voor de patiëntenzorg. Hun tagline: powering patient care, hebben ze dus niet gestolen. Werfen wil nu diezelfde kracht en energie overbrengen naar hun nieuwe mobiliteitsplan. Daarvoor zochten zij de ideale copiloot - en die vonden ze in Athlon Consulting.

Lees meer

december

De tien voordeligste elektrische lease-auto’s met minstens 300 km rijbereik

18-12-2023

Je hebt je misschien al suf gezocht naar een lijst met elektrische auto’s die een behoorlijke actieradius bieden voor een scherpe leaseprijs. Zoek niet verder: Athlon heeft een top 10 opgesteld en de auto’s stuk voor stuk geanalyseerd, ja zelfs met elkaar vergeleken. Lees voor elk model het uitgebreide verslag erop na via de hyperlinks. 

Lees meer
Guy maintains a carwheel

All-seasonbanden of de klassieke combinatie zomer-winterbanden: wat is beter?

18-12-2023

De all-seasonband is aan een heuse opmars bezig. Logisch, want hij vermijdt het tweejaarlijkse bezoek aan de bandencentrale. Toch moet je rekening houden met enkele beperkingen. Hij blijft immers een compromis en wordt niet overal toegelaten als alternatief voor de winterband.

Lees meer