Athlon VanLease biedt GAMMA een leasepakket op maat

  donderdag 6 juni 2019

  86 nieuwe Mercedes-Benz Sprinters maken binnenkort deel uit van het wagenpark van GAMMA. Wie een GAMMAplus kaart heeft, kan met zo’n bestelwagen gratis zijn aankopen vervoeren. Die extra service kan de doe-het-zelf-winkel aanbieden dankzij het zonder-zorg-leasepakket van Athlon VanLease en Mercedes-Benz Vans.

  GAMMA en Athlon sloegen vier jaar geleden de handen in elkaar met een leasepakket op maat van de Belgische bouwmarkt. Die samenwerking wordt nu verlengd. Steve Somers, Sales Representative LCV bij Athlon: “In 2019 stellen we al zestig nieuwe bestelwagens ter beschikking, de rest volgt het jaar daarna. Op termijn zullen maar liefst 86 Mercedes-Benz Sprinters deel uitmaken van het wagenpark van GAMMA.”

  Zonder-zorg-pakket

  GAMMA was op zoek naar een leasepartner die een pakket op maat kon ontwikkelen. “We wilden de workload van zowel ons eigen team als onze winkelmedewerkers zo licht mogelijk houden en tegelijk onze klanten een kwalitatieve service verlenen”, zegt Stefan Silverans, vlootmanager bij GAMMA.

  Een uitdaging die Athlon graag aanging. Steve Somers: “Bij Athlon VanLease denken we ruimer dan het traditionele servicepakket. Naast de gewoonlijke componenten zoals onderhoud, bandenvervanging, verzekering, pechassistentie en het voorzien van vervangwagens, maken we voor onze klanten ook een zonder-zorg-pakket op maat.”

  Dat houdt in dat GAMMA de dichtstbijzijnde Mercedes-Benz garage mag kiezen; Athlon zorgt voor een haal- en brengservice naar de garage en jaarlijkse keuring, levert een vervangvoertuig voor de deur, volgt onderhoud en herstellingen op en voert twee keer per jaar een mini check-up uit waarbij onder andere de bandenspanning, carrosserie, olie en ruitenwisser- en koelvloeistof worden gecontroleerd. Ook een poetsbeurt en korte testrit zijn inbegrepen. “Zo hoeft het personeel van GAMMA zich geen zorgen te maken over de bestelwagens en kunnen zij zich voor 100 procent concentreren op hun klanten”, aldus Somers.

  Zware items eenvoudig laden

  GAMMA en Athlon kunnen steunen op een goede verstandhouding, en ook Mercedes-Benz Vans past in dat plaatje. Geert Jaeken, COO Sales en After-Sales Mercedes-Benz Vans: “De nieuwe Sprinters voor GAMMA komen in een basisuitvoering met een lage laaddrempel, een volledige betimmering van de laadruimte en een krachtige voorwielaandrijving. Dat maakt het inladen, vastmaken en transporteren van grote en zware items nog eenvoudiger. Daarnaast beschikken de Sprinters over een slim multimediasysteem waardoor de bestuurders vlot kunnen navigeren en handsfree kunnen bellen. De bestelwagens zijn dus toegankelijk en makkelijk bestuurbaar voor elke doe-het-zelver die niet iedere dag met een bestelwagen rondrijdt.”

  Foto: links Steve Somers, Athlon Belgium – rechts Stefan Silverans, GAMMA

   

   

  Hou de vinger aan de pols in mobiliteitsland

  Abonneer je gratis en ontvang de Mobility Reporter meteen in jouw mailbox.
  Schrijf gratis in

  Gerelateerde artikelen

  Athlon EV duel: Mercedes EQV vs Opel Zafira Life Electric: elektrische minibusjes voor 6, 7, 8 of 9

  14-05-2024

  Wie emissievrij meer dan vijf (volwassen) personen en hun bagage wil vervoeren, kan niet anders dan naar het segment van de minibusjes kijken. Bij Mercedes-Benz beland je dan bij de onlangs grondig opgefriste EQV, die net zo luxe kan worden aangekleed als de S-Klasse. Opel schuift de eveneens gefacelifte Zafira Life Electric naar voren, die tot wel negen personen kan vervoeren.

  Lees meer

  Grote elektrische bestelwagens: deze modellen met groot laadvolume bieden een rijbereik van 300 km en meer

  16-04-2024

  2024 is het jaar van de doorbraak voor de grote elektrische LCV. Citroën, Opel, Fiat, Mercedes, Nissan, Peugeot, Renault, Toyota, VW: allemaal lanceren ze nieuwe of grondig vernieuwde modellen. Nooit eerder waren de elektrische aandrijving en de batterijen zo performant. Zo is een actieradius van 300 en zelfs 400 km geen uitzondering meer. Door een optimale integratie van de accu blijft ook het laadvolume behouden. Wat vandaag beschikbaar is op de markt, ontdek je in dit overzicht.

  Lees meer

  Afleiding tijdens het rijden: 4 tips om je veiligheid te verhogen

  15-04-2024

  Een telefoontje plegen, even snel je berichten checken, je bestemming ingeven, een of andere voertuiginstelling regelen… Het lijkt onschuldig om je aandacht enkele seconden niet op de weg voor je te richten, maar afleiding aan het stuur kan tot erg gevaarlijke situaties leiden. 25% van alle verkeersongevallen is toe te schrijven aan afleiding. Athlon geeft je vier tips om je hoofd bij de weg te houden en onnodige risico’s te vermijden.

  Lees meer