Autofiscaliteit in 2020, bent u er klaar voor?

  dinsdag 5 november 2019

  Wilt u zeker zijn dat u de juiste fiscale beslissingen neemt over auto’s die vier à vijf jaar in de bedrijfsvloot blijven? In onze whitepaper ontleden we alle aspecten.

  Autofiscaliteit

  2020 wordt een kanteljaar op het vlak van de autofiscaliteit. De fiscale aftrekbaarheid van bedrijfswagens wijzigt grondig. De fiscaliteit voor bepaalde oplaadbare hybride modellen wordt een stuk strenger. En er komt een nieuwe norm op basis van de WLTP emissie- en verbruikstests. 

  De recente invoering van het wettelijke kader voor het mobiliteitsbudget maakt de zaken er niet eenvoudiger op... 

  U staat de komende maanden allicht voor een hele uitdaging. Wilt u zeker zijn dat u vandaag de juiste fiscale beslissingen neemt over voertuigen die toch vier à vijf in de bedrijfsvloot blijven? In onze gratis whitepaper ontleden we haarfijn alle aspecten die vanaf 1 januari 2020 en de maanden daarna komen kijken bij de fiscaliteit van een wagenpark. 

  Of contacteer onze Strategic Consulting Manager Frédéric Denies om u te helpen uw mobiliteitstraject voor de komende jaren helder uit te tekenen en beslissingen te nemen die het best aansluiten bij uw bedrijf. Samen met hem kan u een grondige analyse van de situatie maken en een goede kijk krijgen op de ontwikkelingen die eraan komen.

  Download onze whitepaper

   

  Hou de vinger aan de pols in mobiliteitsland

  Abonneer je gratis en ontvang de Mobility Reporter meteen in jouw mailbox.

  Schrijf gratis in