Skoda Superb Combi iV: de fleet-plug-in hybride bij uitstek

  dinsdag 15 september 2020

  “Nu hij verkrijgbaar is als plug-in hybride, kun je niet om de Skoda Superb heen als je op zoek bent naar ruimte, functionaliteit en comfort, maar ook prestaties wil combineren met een laag verbruik. Want ja, de Superb iV biedt dat allemaal tegelijk.” Dat schreef AutoGids eerder dit jaar over Skoda’s vlaggenschip, dat zich haast opwerpt als de ideale bedrijfsauto binnen het segment van de grote berlines en breaks.

  Skoda Superb Combi iV

  Ook bij Athlon heeft deze plug-in hybride intussen zijn schare enthousiaste aanhangers, waaronder Frederic Denies, die als Strategic Consulting Manager klanten begeleidt bij de overstap naar (deels) elektrisch rijden. “Ik heb voor de Superb Combi iV Sportline gekozen omdat hij bijzonder ruim is en een knappe verhouding prijs-kwaliteit-uitrusting biedt. Matrixledkoplampen, elektrisch bediende en verwarmde sportstoelen met geheugen, elektrische kofferklep: het zit er allemaal op.”

  “De hoofdreden is echter dat hij tot 57 kilometer elektrisch kan rijden. Elke rit is puur genieten: wat een stilte, wat een comfort! Het is mijn eerste Skoda en na enkele weken kan ik zeggen dat hij indruk maakt. Hij sterkt mij in mijn overtuiging dat plug-in hybride de juiste keuze was voor mij”, besluit Frederic.

   

  Hou de vinger aan de pols in mobiliteitsland

  Abonneer je gratis en ontvang de Mobility Reporter meteen in jouw mailbox.
  Schrijf gratis in