Car & Mobility Policy: Mobiliteitsplan voor bedrijven

Is jouw mobiliteitsplan nog wel up-to-date? Met een succesvol mobiliteitsbeleid maak je als organisatie het verschil. Of je nu een plan wilt opstellen of je huidige auto- of mobiliteitsregeling wilt benchmarken en optimaliseren: je kiest voor slimme mobiliteit met de consultancy van Athlon. 

Mobiliteitsbeleid Athlon
Beleid opstellen of optimaliseren

  Wat is een mobiliteitsplan voor bedrijven?

  Een actueel, transparant en duurzaam mobiliteitsplan is belangrijk voor effectief mobiliteitsmanagement binnen je bedrijf. De Car & Mobility Policy van Athlon legt niet enkel de visie van je organisatie vast, maar vat ook de rechten, plichten en procedures rond mobiliteit samen: de nieuwe mobiliteit!   

  Een mobiliteitsplan vormt het uitgangspunt voor medewerkers die een keuze mogen maken met betrekking tot een voertuig en/of budget. Het beleid legt vast… 

  mobiliteitsbeleid opstellen

  Zakelijk mobiliteitsbeleid opstellen of optimaliseren bij Athlon

  Onze Athlon-consultants helpen je om een heldere, allesomvattende policy te ontwikkelen. Wij analyseren je huidige documenten en toetsen af aan de laatste wetgeving en trends. Samen stellen we een op maat gemaakt mobiliteitsbeleid op, waarbij we rekening houden met sectornormen, mobiliteitsbehoeften, duurzaamheid en financiële haalbaarheid – de kern van effectief mobiliteitsmanagement. 

  Je krijgt direct inzicht in hoe jouw mobiliteitsbeleid presteert ten opzichte van andere organisaties in jouw branche op het gebied van arbeidsvoorwaarden, duurzaamheid en kosten. 

  Bovendien krijg je concrete adviezen en praktische tips waarmee je meteen aan de slag kunt. 

  • Ontvang advies over de regelgeving in de autofiscaliteit
  • Ontdek hoe up-to-date je lease- en mobiliteitsregeling is 
  • Vergelijk je kosten en CO2-uitstoot met je sector
  • Verkrijg inzicht in je brandstofgebruik en -verbruik 
  • Krijg advies over actuele markttrends, zoals mobiliteitsopties, autoselectie, CO2-uitstoot en brandstof 
  • Ontvang concrete adviezen om kosten te besparen 
  • Optimaliseer je aankoopbudgetten en creëer betere inzichten in schadestatistieken

  Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

  Maak gebruik van onze expertise en laat onze Athlon-consultants je helpen met het ontwikkelen van een heldere, allesomvattende Car & Mobility Policy!  

  Vul onderstaand formulier in en onze consultants nemen zo spoedig mogelijk contact op. 

  Ontdek de toekomst van Mobiliteit met onze podcastserie

  Duik in de nieuwste trends rond bedrijfswagens en mobiliteit met de Athlon Belgium’s Expert Talks podcastserie. Onze afleveringen bieden essentiële inzichten over de transitie naar elektrisch rijden, de voordelen van het mobiliteitsbudget, en hoe je de kosten van je vloot beheert. Krijg antwoorden op prangende vragen en blijf voorop in de mobiliteitsrevolutie.

  Athlon podcast dame in trein

  Onze oplossingen

  Consulting

  Wij hebben de volgende stap al uitgedacht vóórdat je wist dat die nodig was. Ons team van experts staat voor je klaar om jouw mobiliteitsplan uit te dokteren en stapsgewijs te implementeren.

  MyAthlon

  In deze digitale omgeving krijgen leaserijders toegang tot alle informatie over hun leasewagen en kunnen vlootbeheerders al hun voertuigen beheren: je doet alles hier!

  Terug naar het overzicht

  Samen vooruit

  Wil je meer lezen? Ben je benieuwd naar onze gerelateerde oplossingen en cases of wil je alles ontdekken over wat Athlon voor je kan doen?

  Andere oplossingen

  Young Woman Blond Hair Behind Steering Wheel Athlon FullServiceLease Electric car charger Athlon eMobility Women calling next to her leasecar Athlon EmployeeLease

  Een transparant en persoonlijk advies voor een oplossing op maat, zodat je onderneming en werknemers overal geraken.

  Alle oplossingen

  Gerelateerde uitdagingen

  Business Woman Blond Back Of The Car Working Laptop Kosten en fiscaliteit

  Geef je mobiliteit opnieuw vorm en evolueer mee met de nieuwe realiteit.

  Alle uitdagingen