Charge Strategy

De juiste laadstrategie voor een toekomstbestendige laadinfrastructuur? Wij kijken graag met je mee! Klik op de button hieronder om het contactformulier in te vullen.

  Een toekomstbestendige laadinfrastructuur

  Een succesvolle transitie naar elektrische mobiliteit? Daarvoor heb je een doordachte, toekomstgerichte laadstrategie nodig. Van een laadpaal thuis over laadinfrastructuur op kantoor tot publiek laden: een integrale aanpak dringt zich op.

  Maar hoe start je en waar moet je allemaal rekening mee houden? Hoeveel laadpalen heb je nodig en waar kun je deze het beste plaatsen? Bij Athlon begrijpen we de unieke behoeften van organisaties en helpen we je bij het in kaart brengen van deze behoeften en het bieden van passende oplossingen.

  De juiste laadstrategie

  Terugbetaling van thuis afgenomen stroom, een performante wallbox, intelligente laadpalen met load balancing: onze experts maken je wegwijs en reiken je de nodige laadoplossingen aan via gedegen partners. Om de juiste keuze te maken, kijken zij samen met jou naar: 

  Hardware en software laadoplossingen

  De juiste laadoplossingen vormen het framework voor het laden thuis, op publieke locaties en/of op kantoor. 

  Leveranciers

  Samen kijken we naar jou unieke behoeften en geven op basis daarvan een onafhankelijk advies. We bespreken de voor- en nadelen per leverancier en kijken welke het best bij jouw organisatie past.

  Laadinstallaties en vermogen

  Hoeveel laadinstallaties zijn er nodig en wat is het benodigde vermogen? Ook kijken we naar de gewenste locatie voor de laadpalen en of deze voldoet aan de technische vereisten. 

  Betaalsysteem publieke laadpalen

  Naast oplaadpunten voor elektrische auto's voorziet Athlon bovendien in handige betaalsystemen voor publieke laadpalen. Zo creëer je een sluitend ecosysteem rond je elektrische auto's en maak je het je werknemers een stuk gemakkelijker.

  Hoe kunnen we je helpen?

  Maak gebruik van onze kennis en ervaring op het gebied van toekomstbestendige laadstrategieën. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken. 

  Young Woman Handshake Closing A Deal

  Jouw consulting experts

  Onze oplossingen

  Consulting

  Wij hebben de volgende stap al uitgedacht vóórdat je wist dat die nodig was. Ons team van experts staat voor je klaar om jouw mobiliteitsplan uit te dokteren en stapsgewijs te implementeren.

  Terug naar het overzicht

  Samen vooruit

  Wil je meer lezen? Ben je benieuwd naar onze gerelateerde oplossingen en cases of wil je alles ontdekken over wat Athlon voor je kan doen?

  Andere oplossingen

  Young Woman Blond Hair Behind Steering Wheel Athlon FullServiceLease Electric car charger Athlon eMobility Women calling next to her leasecar Athlon EmployeeLease

  Een transparant en persoonlijk advies voor een oplossing op maat, zodat je onderneming en werknemers overal geraken.

  Alle oplossingen

  Gerelateerde uitdagingen

  Business Woman Blond Back Of The Car Working Laptop Kosten en fiscaliteit

  Geef uw mobiliteit opnieuw vorm en evolueer mee met de nieuwe realiteit.

  Alle uitdagingen