Charge Strategy: zakelijke laadpalen voor bedrijven

Zakelijke laadpalen voor een toekomstbestendige laadinfrastructuur? Wij kijken graag met je mee naar de beste laadoplossingen voor jouw bedrijf.Advies aanvragen

  Een toekomstbestendige laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen

  Zakelijke laadpalen vormen de basis van een succesvolle transitie naar een elektrische mobiliteit. Maar voor een doeltreffend wagenparkbeheer is een doordachte, toekomstgerichte laadstrategie nodig. Van een laadpaal thuis en laadinfrastructuur op kantoor tot publiek laden: een integrale aanpak dringt zich op.

  Hoeveel laadpalen heb je nodig, waar kun je deze het beste plaatsen en wat is er nodig voor een goede plaatsing? Bij Athlon begrijpen we de unieke behoeften van organisaties: we helpen je bij het in kaart brengen van deze behoeften en bieden passende oplossingen voor jouw bedrijf.

  De juiste laadoplossingen

  Terugbetaling van thuis afgenomen stroom, een performante wallbox, intelligente laadpalen met load balancing: onze experts maken je wegwijs en reiken je de nodige laadoplossingen aan via gedegen partners. Om de juiste keuze te maken, kijken zij samen met jou naar: 

  Hardware en software laadoplossingen

  De juiste laadoplossingen vormen het framework voor het laden thuis, op publieke locaties en/of op kantoor. 

  De best passende leveranciers

  Samen kijken we naar jouw unieke behoeften en geven op basis daarvan een onafhankelijk advies. We bespreken de voor- en nadelen per leverancier en kijken welke leverancier en laadoplossingen het best bij jouw organisatie past.

  Laadinstallaties en -vermogen

  Hoeveel laadinstallaties zijn er nodig en wat is het benodigde laadvermogen? Ook kijken we naar de gewenste locatie voor de laadpalen en of deze voldoet aan de technische vereisten. 

  Betaalsysteem publieke laadpalen

  Naast oplaadpunten voor elektrische auto's voorziet Athlon bovendien in handige betaalsystemen voor publieke laadpalen. Zo creëer je een sluitend ecosysteem rond je elektrische auto's en maak je het je werknemers een stuk gemakkelijker.

  Vraag vrijblijvend advies aan

  De beste laadoplossingen voor jouw organisatie vinden? Maak gebruik van onze kennis en ervaring op het gebied van toekomstbestendige laadstrategieën. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken. 

  Bij Athlon leveren we maatwerk, omdat elke vraag en elk wagenpark uniek is. Laat daarom je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk telefonisch of per e-mail contact met je op. Tijdens het gesprek brengen we in kaart wat jouw vraag is en hoe we jou zo goed mogelijk kunnen helpen.

  Young Woman Handshake Closing A Deal

  Ontdek de toekomst van Mobiliteit met onze podcastserie

  Duik in de nieuwste trends rond bedrijfswagens en mobiliteit met de Athlon Belgium’s Expert Talks podcastserie. Onze afleveringen bieden essentiële inzichten over de transitie naar elektrisch rijden, de voordelen van het mobiliteitsbudget, en hoe je de kosten van je vloot beheert. Krijg antwoorden op prangende vragen en blijf voorop in de mobiliteitsrevolutie.

  Athlon podcast dame in trein

  Jouw consulting experts

  Onze oplossingen

  Consulting

  Wij hebben de volgende stap al uitgedacht vóórdat je wist dat die nodig was. Ons team van experts staat voor je klaar om jouw mobiliteitsplan uit te dokteren en stapsgewijs te implementeren.

  MyAthlon

  In deze digitale omgeving krijgen leaserijders toegang tot alle informatie over hun leasewagen en kunnen vlootbeheerders al hun voertuigen beheren: je doet alles hier!

  Terug naar het overzicht

  Samen vooruit

  Wil je meer lezen? Ben je benieuwd naar onze gerelateerde oplossingen en cases of wil je alles ontdekken over wat Athlon voor je kan doen?

  Andere oplossingen

  Young Woman Blond Hair Behind Steering Wheel Athlon FullServiceLease Electric car charger Athlon eMobility Women calling next to her leasecar Athlon EmployeeLease

  Een transparant en persoonlijk advies voor een oplossing op maat, zodat je onderneming en werknemers overal geraken.

  Alle oplossingen

  Gerelateerde uitdagingen

  Business Woman Blond Back Of The Car Working Laptop Kosten en fiscaliteit

  Geef je mobiliteit opnieuw vorm en evolueer mee met de nieuwe realiteit.

  Alle uitdagingen