MyAthlon

Athlon Consulting

De manier waarop we ons verplaatsen verandert en wordt steeds diverser en duurzamer. Onze consultants wijzen je de weg naar future-proof mobiliteitskeuzes. 

Business men in leasecar at night

  Goed voorbereid voor morgen

  Iets dat vandaag waarheid is, kan morgen alweer achterhaald zijn, zeker in een complex mobiliteitslandschap als het onze. Het is moeilijk om bij te blijven en te anticiperen. Vertrouw daarom op onze consultants. Wij hebben de volgende stap al uitgedacht vóórdat je wist dat die nodig was. Ons team van experts staat voor je klaar om jouw mobiliteitsplan uit te dokteren en stapsgewijs te implementeren. 

  De meerwaarde van Athlon Consulting

  People, Planet en Profit: de juiste balans vinden is een grote uitdaging. Je streeft naar minimalisatie van kosten, maar je wil ook maatschappelijk verantwoord ondernemen. En last but not least: je moet ook beantwoorden aan de hoge eisen van je medewerkers, die telewerk en flexibele werkuren steeds belangrijker vinden. Net daarom is Athlon Consulting geen overbodige luxe, maar een grote meerwaarde.

  Anticipeer op de veranderingen vanuit de overheid
  Krijg inzicht in het globale mobiliteitsplaatje
  Vertrouw op een team van gedegen experts
  Kies voor een persoonlijk advies en contact
  Athlon biedt maatwerk speciaal voor jouw vraagstuk
  Van analyse over strategie tot stappenplan

  Wat leeft er bij jouw medewerkers?

  Wanneer een bedrijf zijn mobiliteitsbeleid onder de loep neemt, kan het niet om de bestuurder heen. Ga na wat er leeft bij je medewerkers en breng de noden en verwachtingen op de juiste manier in kaart. Alleen zo creëer je draagvlak en maak je de beste keuzes voor de toekomst.

  Fréderic Denies, Marketing & Consulting Manager

  Mobility Profiler: breng de mobiliteitsnoden in kaart

  Wat hebben jouw medewerkers nodig? Dat kun je maar op één manier te weten komen: door ze te bevragen. Dat is het meest efficiënte uitgangspunt voor jouw mobiliteitsbeleid. Zo vermijd je keuzes die op papier een goede oplossing lijken, maar in de praktijk niet goed passen bij de mensen in je organisatie. 

  In een enquête, specifiek gericht op de situatie van jouw organisatie, peilen de Athlon consultants de behoeften van jouw medewerkers. De resultaten brengen reële mobiliteitsnoden aan het licht. Dat geeft een duidelijk zicht op de beste keuzes. Onze experts zullen een advies voor je formuleren dat hier 100% op aansluit. 

  Working Situation

  Onze Athlon TCO Scan helpt

  "We hebben met onze Athlon TCO Scan al meerdere klanten kunnen helpen bij de afweging tussen benzine/diesel en elektrisch/hybride. Enkel met een juiste becijfering maak je immers slimme keuzes."

  Philippe Fouyn, Strategic Consulting Manager

  Person on leasecar

  TCO Scan: alle kosten in beeld

  De kostprijs van een leasewagen is veel meer dan enkel de maandelijkse huurprijs. Alles moet in rekening worden gebracht: de niet-aftrekbare btw, de CO2-bijdrage, de fiscale aftrekbaarheid, de brandstof, enzovoort. Het kostenplaatje dat hieruit ontstaat is de total cost of ownership.

  Deze TCO is de meest correcte basis om kostenefficiënte beslissingen te nemen en je vlootvergroening nauwkeurig te budgetteren. Een TCO Scan bestaat uit 5 stappen. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

   

  Car & Mobility Policy Review

  Een actueel, transparant en duurzaam mobiliteitsbeleid is belangrijk voor je organisatie. De Car & Mobility policy legt niet enkel de visie van je organisatie vast, maar vat ook de rechten, plichten en de procedures rond mobiliteit samen.

  Onze Athlon-consultants helpen je om een heldere, up-to-date policy te ontwikkelen. Hierbij worden je huidige documenten geanalyseerd en afgetoetst aan de laatste wetgeving en trends. Zo kunnen we samen met jou het beste beleid voor je bedrijf uitstippelen.

  Jouw consulting experts

  Hoe kunnen we je helpen?

  We horen graag de behoeften van jouw onderneming en werknemers. Zo zorgen we ervoor dat jullie samen overal komen. Professioneel en persoonlijk. Vandaag en morgen. En waar jullie ook heengaan.

  Young Woman Handshake Closing A Deal

  Onze oplossingen

  Consulting

  Wij hebben de volgende stap al uitgedacht vóórdat je wist dat die nodig was. Ons team van experts staat voor je klaar om jouw mobiliteitsplan uit te dokteren en stapsgewijs te implementeren.

  Terug naar het overzicht

  Samen vooruit

  Wil je meer lezen? Ben je benieuwd naar onze gerelateerde oplossingen en cases of wil je alles ontdekken over wat Athlon voor je kan doen?

  Andere oplossingen

  Backseat of a leasecar Athlon FullServiceLease Loading A Tesla Car Athlon E-Mobility Women calling next to her leasecar Athlon EmployeeLease

  Een transparant en persoonlijk advies voor een oplossing op maat, zodat je onderneming en werknemers overal geraken.

  Alle oplossingen

  Gerelateerde uitdagingen

  Business Woman Blond Back Of The Car Working Laptop Kosten en fiscaliteit

  Geef uw mobiliteit opnieuw vorm en evolueer mee met de nieuwe realiteit.

  Alle uitdagingen