Athlon Flex

Met Athlon Flex bied je je leaserijders de kans om binnen hun mobiliteitsbudget enkele dagen of weken per jaar over een ander voertuig te beschikken.

Couple on car with seaview

  Een vast leasecontract én flexibiliteit

  Een leasecontract bindt een auto aan een bestuurder voor enkele jaren. Die leaseauto volstaat voor de meeste verplaatsingen, maar toch is het handig – of gewoon fijn – om af en toe over een ander voertuig te beschikken. Bijvoorbeeld als je wil verhuizen of op vakantie gaat.

  Wie zijn leaserijders een mobiliteitsbudget aanbiedt, kan aan de vraag voldoen om het saldo van dat budget in te schakelen voor tijdelijke wensen of noden. 

  Creëer opportuniteiten

  Door binnen het federale mobiliteitsbudget de mogelijkheid aan te bieden om voor een (kleinere) ecologische auto te kiezen en het saldo opzij te zetten voor het huren van een bestelwagen of een vakantieauto, creëer je diverse opportuniteiten voor je onderneming en je medewerkers.

  Verklein je voetafdruk
  Een meer ecologische vaste leaseauto is zuiniger en stoot minder emissies uit, wat beter is voor het milieu.
  Bespaar belastingen
  De vaste auto is fiscaal voordelig en de huurwagen is vrijgesteld van sociale zekerheidsbijdragen, belastingen en VAA.
  Word Employer of Choice
  Stel je extra aantrekkelijk op als werkgever door je medewerkers deze flexibiliteit te gunnen.

  Dé oplossing voor wie elektrisch wil rijden

  Sommige leaserijders willen wel graag elektrisch gaan rijden, maar het rijbereik houdt hen tegen. Met name een autoreis naar het buitenland wordt als een obstakel beschouwd. Ook de noodzaak aan een groter trekvermogen voor een verhuis, kan de keuze voor een kleinere elektrische wagen in de weg liggen. 

  De oplossing? Athlon Flex! Als een elektrisch voertuig voor het gros van de verplaatsingen volstaat, kun je het perfect combineren met een tijdelijk huurvoertuig wanneer je dat wenst.

  Zo verklein je je ecologische voetafdruk en gebruik je enkel een grote auto met verbrandingsmotor wanneer dat nodig is!

  Young Couple On Holiday In Car Taking A Picture
  Young Woman Handshake Closing A Deal

  Contacteer ons

  Hoe kunnen we helpen?

  Elke onderneming is anders. Elke werknemer is anders. Wij luisteren naar jullie wensen en noden en zorgen ervoor dat jullie samen overal komen. Professioneel en persoonlijk. Vandaag en morgen.

  Onze oplossingen

  MobilityBudget

  Het mobiliteitsbudget biedt een perfecte antwoord op veranderende behoeften. Athlon begeleidt je van A tot Z om het succesvol in te voeren.

  Flex

  Een vast leasecontract en flexibiliteit; Athlon Flex biedt de mogelijkheid om binnen je mobiliteitsbudget enkele dagen of weken per jaar over een ander voertuig te beschikken.

  Terug naar het overzicht

  Samen vooruit

  Wil je meer lezen? Ben je benieuwd naar onze gerelateerde oplossingen en cases of wil je alles ontdekken over wat Athlon voor je kan doen?

  Andere oplossingen

  Young Woman Blond Hair Behind Steering Wheel Athlon FullServiceLease Electric car charger Athlon eMobility Women calling next to her leasecar Athlon EmployeeLease

  Een transparant en persoonlijk advies voor een oplossing op maat, zodat je onderneming en werknemers overal geraken.

  Alle oplossingen

  Gerelateerde uitdagingen

  Two women in car The war for talent Woman In Train The Urban Revolution

  Geef je mobiliteit opnieuw vorm en evolueer mee met de nieuwe realiteit.

  Alle uitdagingen