Athlon MobilityBudget

De manier waarop we wonen, werken en bewegen verandert. Het mobiliteitsbudget is het perfecte antwoord. Athlon helpt je om op dit complexe verhaal een helder zicht te krijgen en reikt je een afgelijnd stramien met vaste stappen aan. Zo vertaal je dit in een duidelijk beleid en maak je er een succesverhaal van.

Business men on leasebike

  Waarom het mobiliteitsbudget actueler is dan ooit

  Het federale mobiliteitsbudget is uitgerijpt tot een interessante formule voor wie mobiliteit ruimer wil zien dan enkel maar een bedrijfswagen.

  Alle vormen van zachte, duurzame mobiliteit zijn fiscaal bijzonder interessant voor zowel werkgever als werknemer. Wie aan thuiswerken doet, kan zelfs een deel van zijn huisvestingskosten met het federale mobiliteitsbudget betalen. 

  Meer weten? Je leest er alles over in ons dossier!

   

  Athlon: jouw one-stop-shop voor het mobiliteitsbudget

  Je kunt bij Athlon terecht voor advies en begeleiding tot en met concrete oplossingen. Met Athlon aan je zijde worden obstakels omgezet in haalbare uitdagingen. 

  Integrale aanpak, van analyse tot implementatie

  Athlon is jouw partner voor het federale mobiliteitsbudget. Je kunt bij ons terecht voor het volledige plaatje.

  De knowhow van ervaren consultants
  Bij Athlon kun je rekenen op een team van experts die het federale mobiliteitsbudget in al zijn aspecten beheersen. Een specifieke vraag? Athlon helpt je graag verder.

  Het mobiliteitsbudget in 6 stappen

  Je mobiliteitsbeleid veranderen, dat doe je niet van vandaag op morgen. Er komt immers heel wat bij kijken: praktische uitwerking, boekhouding, HR, communicatie,... Het is een zaak van het hele bedrijf. Gelukkig kun je rekenen op Athlon om een roadmap voor je uit te tekenen en je helemaal te ontzorgen.

  Athlon begeleidt je stap voor stap:

  1. Overleg tussen alle stakeholders
  2. Optekenen van de behoeften/verwachtingen van je werknemers - facultatief
  3. Budgetberekening: opties, voor- en nadelen
  4. Strategische beslissingen: voor- en nadelen
  5. Opstelling van je Mobility Budget Policy
  6. Interne uitrol en communicatie
  Evs Parking Lot

  Elektrische auto? Perfect in het mobiliteitsbudget!

  Onder de eerste pijler van het federale mobiliteitsbudget mag je als werknemer een milieuvriendelijke auto kiezen. Zeker gecombineerd met andere mobiliteitsvormen, is een elektrisch voertuig absoluut het overwegen waard.

   

  Alternatieve mobiliteit: een waaier aan keuzes

  Onder de tweede pijler van het federale mobiliteitsbudget kun je zowat alle kanten uit - letterlijk en figuurlijk. Athlon biedt je 3 interessante oplossingen om deze mobiliteit te 'consumeren': BikeLease, Flex en MobilityPay.

   

  En voor wie geen bedrijfsauto heeft?

  Het federale mobiliteitsbudget is er enkel voor wie recht heeft op een company car. Maar geen nood: bij Athlon bieden we ook oplossingen aan waarvan iedere werknemer in jouw bedrijf kan genieten. 

  Met het mobiliteitsbudget op maat kunnen jouw werknemers hun mobiliteit à la carte invullen, zonder gedoe. Dat kan al dan niet onder de vorm van een cafetariaplan.

  Als je hiervoor kiest, wordt een deel van jouw brutoloon omgezet in een extralegaal voordeel, zoals een bedrijfsfiets of een aantrekkelijke leasewagen. Ontdek nu alle voordelen van Athlon EmployeeLease!

   

  Man With Step
  Wist Je Dat

  Het federale mobiliteitsbudget ook mag worden gebruikt voor privéverplaatsingen van andere inwonende personen? Zowel in binnen- als buitenland? Een busabonnement, met het gezin met de HST naar Parijs,... de mogelijkheden zijn erg uitgebreid!   

  Young Woman Handshake Closing A Deal

  Contacteer ons

  Hoe kunnen we helpen?

  Elke onderneming is anders. Elke werknemer is anders. Wij luisteren naar jullie wensen en noden en zorgen ervoor dat jullie samen overal komen. Professioneel en persoonlijk. Vandaag en morgen.

  Samen vooruit

  Wil je meer lezen? Ben je benieuwd naar onze gerelateerde oplossingen en cases of wil je alles ontdekken over wat Athlon voor je kan doen?

  Andere oplossingen

  Young Woman Blond Hair Behind Steering Wheel Athlon FullServiceLease Electric car charger Athlon eMobility Women calling next to her leasecar Athlon EmployeeLease

  Een transparant en persoonlijk advies voor een oplossing op maat, zodat je onderneming en werknemers overal geraken.

  Alle oplossingen

  Gerelateerde uitdagingen

  Two women in car The war for talent Charging electric leasecar Duurzaamheid

  Geef uw mobiliteit opnieuw vorm en evolueer mee met de nieuwe realiteit.

  Alle uitdagingen