Athlon Road Safety

Road Safety

95% verkeersongelukken is het gevolg van een menselijke fout. Bij Athlon hebben wij verkeersveiligheid daarom onze prioriteit gemaakt. Ontdek nu onze innovatieve oplossingen! 

  Elk verkeersongeval is er één te veel

  Elk verkeersongeval is er één te veel

  Als mobiliteitsaanbieder hebben wij de kennis en expertise om echt het verschil te maken. Wij streven er dan ook naar om verkeersveiligheid altijd centraal te stellen bij alles wat we doen.

  Elk jaar vallen er duizenden doden of zwaargewonden als gevolg van verkeersongevallen op Europese wegen. Bij vrijwel 95% van alle verkeersongevallen in Europa ligt een menselijke fout aan de basis. Alleen al in 2019 waren er bijna 23.000 doden.

  Het goede nieuws? In 2020 waren dit er 4.000 minder. Het slechte nieuws? Dat zijn er nog steeds te veel!

  Innovatieve oplossingen

  Met meer dan 400.000 voertuigen in ons wagenpark, voelen wij dat het onze taak is om anderen te inspireren het verschil te maken als het gaat om verkeersveiligheid. Om de dingen beter te kunnen doen, is er technische expertise nodig. Wij zijn daarom de samenwerking aangegaan met enkele zeer innovatieve Europese dienstverleners om je zo toegang te geven tot twee handige producten: de Athlon SafeDrivePod en Athlon BrightMile. 

  Athlon SafeDrivePod

  De Athlon SafeDrivePod is een briljante nieuwe oplossing om het aantal ongevallen als gevolg van smartphonegebruik te verminderen. Het biedt inzicht in het rijgedrag, beperkt afleiding in het verkeer en versnelt de reactie op ongevallen. Benieuwd hoe je de SafeDrivePod voor jouw bedrijf kunt inzetten of wens je meer informatie? Klik op de button!

  Athlon SafeDrivePod

  Athlon Brightmile

  Met Brightmile houd je je chauffeurs veilig, behaal je de duurzaamheidsdoelstellingen en verlaag je je bedrijfskosten. De tool geeft elke rit een score en biedt op maat gemaakte trainingen op basis van jouw unieke rijgedrag. Daarbij ligt de focus op de punten die het hoogste risico tonen en daarmee de grootste impact op veiligheid hebben. Kortom, een volledig gepersonaliseerde ervaring. Meer weten over Athlon Brightmile? Klik op de button!

  Athlon Brightmile

  Gedeelde verantwoordelijkheid

  Verkeersveiligheid is een gedeelde verantwoordelijkheid. Het waarborgen van onze eigen veiligheid gaat hand in hand met het waarborgen van die van anderen. Sluit je aan bij onze ambitie om verkeersdoden en -gewonden te elimineren en voorkom onnodige schade en verdriet.

  Daarnaast helpt het je kosten verminderen en je ecologische voetafdruk te verlagen. Een win-win situatie op elk front. Verkeersveiligheid ook jouw prioriteit maken? Wij helpen je graag! Want alleen samen kunnen we dit voor elkaar krijgen.

  vrouw achter stuur

  Meer weten?

  Benieuwd hoe je deze oplossingen voor jouw bedrijf kunt inzetten of wens je meer informatie? We vertellen je graag meer! 

  Contacteer ons