Nieuwsbericht

E-mobility: bent u klaar voor de transitie?

Geplaatst op
Een gunstige fiscaliteit, toegenomen prestaties, voordelig voor het milieu: elektrisch rijden heeft de wind in de zeilen. Dit is hét moment om uw vloot te elektrificeren. In onze whitepaper leest u waarom dat zo is en hoe u het aanpakt.

Er beweegt wat voor elektrische voertuigen (EV’s). In 2020 komen er heel wat nieuwe modellen op de markt, en die zullen veel bestuurders en bedrijven kunnen overtuigen.

Het kostenplaatje van EV’s benadert inmiddels dat van voertuigen met een verbrandingsmotor. Dankzij de steeds sterkere batterijtechnologie is de gemiddelde actieradius op vijf jaar tijd verdubbeld. Ook klimaatambities, lage-emissiezones en een gunstige fiscaliteit trekken steeds meer bedrijven over de streep.

De hamvraag: hoe begint u eraan?

Als u elektrische wagens wilt opnemen in uw vloot, zijn er wel enkele aandachtspunten. Welke auto kiest u? Is uw car policy al aangepast? Welke laadoplossingen zijn beschikbaar? In onze gratis whitepaper vindt u een handige roadmap om uw vloot klaar te maken voor de transitie.

Of doe een beroep op de expertise van Athlon. Uw Athlon Client Service Manager helpt u graag. Nog geen klant? Mail naar sales.belgium@athlon.com.Hou de vinger aan de pols in mobiliteitsland

Abonneer u gratis en ontvang de Mobility Reporter meteen in uw mailbox.
Abonneer u gratis

 

Terug naar nieuwsoverzicht