Nieuwsbericht

Gezocht: klanten uit het Antwerpse

Geplaatst op
MR_VIM

We combineren steeds vaker de auto met de fiets en het openbaar vervoer. Maar tijdens die multimodale verplaatsingen krijgen we te maken met allerhande hindernissen. “Vaak hebben we verschillende tickets nodig om een traject af te leggen. Daarbij komt dat de vervoermodi meestal niet goed op elkaar zijn afgestemd, met frustratie en ontmoediging bij de reizigers tot gevolg”, legt Cécile Liénard, Product Manager Mobility van Athlon uit.

Slimmer verplaatsen

Gelukkig kunnen innovatieve technologieën soelaas bieden. Om te achterhalen welke oplossingen en informatie automobilisten kunnen overtuigen om zich op een slimmere manier te verplaatsen, is het VIM op zoek naar bestuurders die regelmatig onderweg zijn in en rond Antwerpen.

App

Om deel te nemen volstaat het om de app TransMob te installeren op uw smartphone. Vanaf dan worden alle verplaatsingen gedurende minstens 10 dagen automatisch getraceerd. Daarnaast kan de gebruiker manueel informatie ingeven over uitgaven zoals de aankoop van een parkeerticket of het gebruik van een deelfiets. Door de app te verwijderen, wordt de verbinding verbroken. De deelnemers maken kans op leuke prijzen zoals smartwatches en fitbits. De dataverzameling loopt tot eind juni.

Slimme mobiliteit

Athlon ondersteunt al jaren initiatieven rond sensibilisering van alternatieve en slimme mobiliteit. Met dit partnerschap bouwen we onze expertise daarin verder uit. Zo kunnen we u in de toekomst nog beter begeleiden in de zoektocht naar de ideale vervoersoplossingen.

Wilt u ook uw steentje bijdragen aan een toekomstgerichte mobiliteit? Neem dan voor meer info contact op met uw accountmanager. Meer informatie vindt u hier.

De app kunt u hier downloaden: App Store - Google Play.

Terug naar nieuwsoverzicht