Nieuwsbericht

VanLease: zonder zorgen op weg

Geplaatst op
Bij Athlon zijn uw bestelwagens in goede handen. We vertalen uw noden naar een wagen én leasecontract op maat van uw bedrijf. Waar moet u zelf nog op letten bij het kiezen van een bestelwagen? Bezint voor u begint

Bij het kiezen van een bestelwagen komt veel meer kijken dan bij de keuze van een personenwagen. Bepaal bij de start van een VanLease-contract zorgvuldig uw eisenpakket. Zo kunt u de gehele looptijd genieten van een bestelwagen die perfect voldoet aan de noden van uw bedrijf. Waar moet u op letten?

  • Denk goed na waarvoor u het voertuig precies wilt gebruiken. Voor personen- of goederenvervoer? Om klei-ne pakketjes te bezorgen of om zwaar materiaal te vervoeren? Het type last is belangrijk om de omvang van de laadruimte en de grootte van de wagen te bepalen.
  • Ook de frequentie van gebruik is van belang. Rijdt u er elke dag mee of maar enkele keren per week? Vreet u kilometers of rijdt u het spreekwoordelijke rondje rond de kerktoren?
  • Hoeveel stops zal het voertuig elke dag maken? Dit is belangrijk voor de ergonomie van de bestuurder. Veel in- en uitstappen is belastend voor de rug en gewrichten. Een opstaptrede of een ergonomische zetel op maat van de bestuurder zijn dan verstandige opties.
Troeven op een rij

Waarom zou u voor VanLease kiezen? Vijf troeven maken VanLease onweerstaanbaar:

  • Alle diensten zijn bij VanLease inbegrepen: onderhoud, banden, technische controle, een gelijkwaardige ver-vangwagen. Zo garandeert Athlon uw mobiliteit dag in dag uit.
  • Met VanLease maakt u extra lang gebruik van uw bestelwagens: tot wel 84 maanden en 280.000 kilometer per contract.
  • Naast zomer- en winterbanden biedt Athlon ook All-Season banden aan. De kwaliteit van All-Season is verge-lijkbaar met die van zomer- en winterbanden, maar u bespaart heel wat tijd en zorgen. Uw bestelwagen staat niet langer twee keer per jaar een halve dag stil om de banden te verwisselen.
  • Kies voor ons ‘zonder-zorgen-pakket’: wij staan in voor alle operationele activiteiten rond technische controle en herstellingen (haal- en brengservice). Autopech? Athlon zorgt in een mum van tijd voor een geschikte ver-vangwagen.
  • Bij afloop van het contract hanteren we een schadematrix op maat van bestelwagens. Die worden nu eenmaal veel intensiever gebruikt. Athlon biedt opties aan om de laadruimte, beschermpanelen en wielkastbescher-mers te beschermen. Zo beperken we de schade tot een minimum.
Terug naar nieuwsoverzicht