Nieuwsbericht

Verzeker u als eerste van de Tesla 3 in uw vloot

Geplaatst op
Tesla Model 3 100% elektrisch, met een rijbereik van minstens 345 kilometer én betaalbaar. Tegen 2018 lanceert Tesla Model 3, de eerste middenklassenwagen van het merk. Plaats nu al een prebestelling en verwelkom binnenkort als een van de eerste dit paradepaardje in uw vloot.

Dat de Tesla Model 3 een gegeerd model wordt, staat als een paal boven water. Via Athlon kunt u deze betaalbare middenklasser nu al voorbestellen. Zo bent u bij de eersten om hem in 2017 of 2018 in uw vloot te introduceren. Bovendien staat Athlon u in de tussentijd bij om uw wagenpark klaar te stomen voor elektrisch rijden: welke laadinfrastructuur moet u installeren? Hoe wordt het laden bij uw werknemers thuis doorgefactureerd? Athlon begeleidt u in al die stappen.

Uw specialist alternatieve aandrijving

  • Advies op maat. Hybride, 100% elektrisch, aardgas: Athlon kent elk energiealternatief door en door. Samen kijken we welke duurzame aandrijving en welke wagenmodellen het best bij uw fleet passen.
  • Testritten. De juiste keuze maken is ook een kwestie van ervaren. Daarom bieden wij u geprivilegieerde testmogelijkheden, van demowagens tot een flexibel Rent & Roll-contract waarbij u vlot van wagen kunt wisselen.
  • Vlootanalyses. Wilt u de financiële voordelen van duurzaam rijden voor uw fleet kennen? Wij maken een grondige TCO-analyse.

Uw specialist infrastructuur

  • Thuisladen. Samen zorgen we ervoor dat uw medewerkers elke ochtend met een volle batterij van thuis kunnen vertrekken.
  • Opladen op het bedrijf. Onze experts wijzen u de weg naar de partner die u kan bijstaan met een installatie, geïntegreerd in uw contract, aangepast aan de omvang van uw fleet en met meting van individueel verbruik.
  • Publiek laadnetwerk. Waar vindt u openbare laadpalen? Wie biedt ze aan? En hoe zal het laadnetwerk groeien? Athlon zorgt ervoor dat de openbare infrastructuur een plus voor uw bedrijf wordt.

Uw facilitator

  • Athlon Mobility Card. Ontdek het slimme betaalalternatief voor het laden van elektrische of hybridewagens.
  • FlexDrive. De ideale uitbreiding voor wagens met een beperkt rijbereik. Zo kunnen uw medewerkers probleemloos op autovakantie gaan.
  • Car Policy-advies. Samen sturen we uw werknemers naar een juist economisch gebruik van hun wagen.
Wilt u de Tesla 3 voorbestellen en samen met ons de elektrische reis aanvatten? Klik hier voor meer informatie en spreek uw accountmanager aan voor al uw vragen en concrete afspraken. Terug naar nieuwsoverzicht