Nieuwsbericht

Wint u een Business Mobility Award?

Geplaatst op
BMA Hoe schakelen we duurzame mobiliteit en verkeersveiligheid een versnelling hoger? De Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) zet samen met Athlon, Voka en DATS 24 mooie projecten in de kijker op het mobiliteitscongres Shift Up. Springt uw bedrijf op een creatieve manier om met mobiliteit? Dan gaat u misschien wel naar huis met een Business Mobility Award!

We staan met z’n allen steeds langer in de file op weg naar het werk, met tijdsverlies, milieuvervuiling en stijgende kosten tot gevolg. Hoe maken we de shift naar duurzamere mobiliteit? Samen met de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV), Voka en DATS 24 organiseert Athlon het mobiliteitscongres Shift Up – Business Mobility Awards. Op 21 oktober maakt u in het Vlaams Parlement kennis met de nieuwe evoluties op vlak van mobiliteit en leert u hoe uw werknemers minder in de file kunnen staan.

Business Mobility Awards

Zet u zich helemaal in voor duurzame mobiliteit? Heeft uw bedrijf een originele oplossing voor een mobiliteitsprobleem, of een pragmatische aanpak om duurzame mobiliteit te stimuleren? Dan maakt u kans op een Business Mobility Award. Shift Up beloont elk jaar een bedrijf en een publieke instelling die duurzame mobiliteitsoplossingen en creatieve projecten op poten zetten. De winnaars worden op 21 oktober in de bloemetjes gezet met de award en een ecodrivecursus voor hun medewerkers.

Nog tot 1 oktober 2016 kunt u zich hier inschrijven voor de Business Mobility Awards. Omschrijf welke acties of maatregelen u in uw bedrijf onderneemt om de verkeersveiligheid en mobiliteit van uw medewerkers te verbeteren en win een Business Mobility Award! Terug naar nieuwsoverzicht