Wordt u onze nieuwe collega?

Aangenaam! Wij zijn Athlon.

Athlon is een internationale aanbieder van operationele leasing en mobiliteitsoplossingen die actief is in elf Europese landen: België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Spanje, Polen, Italië, Zweden, Zwitserland en Portugal. De totale Europese leaseportefeuille van Athlon omvat circa 225.000 actieve contracten. In België is Athlon nummer 3 van de markt. Athlon levert meer dan leasewagens alleen en kiest voor slimmer omgaan met mobiliteit. Auto is slechts één oplossing. We trekken voluit de kaart van duurzame, innovatieve oplossingen. Tegen de stroom in. Bij Athlon draait alles om de mobiliteit van onze klanten. Of die nu met de auto, trein of fiets naar kantoor wilt reizen. Athlon biedt het allemaal.We hebben als bedrijf intussen al heel wat kilometers op de teller staan. Wist u bijvoorbeeld dat we in België de eerste leasingmaatschappij waren die een elektrische wagen in een full service autoleasingcontract nam voor één van haar klanten. Dat Athlon met FlexDrive de International Fleet Industry Award won én dat Athlon Rental Services in 2015 bekroond werd met de award ‘Clean Rental Company of the year’?  Onze service houden we graag zo persoonlijk en laagdrempelig als maar kan.

Onze missie?

Athlon wil de beste autoleasing- en mobiliteitsoplossingen leveren voor de steeds veranderende behoeften van onze klanten.

 • We staan voor een persoonlijke klantbenadering.
 • We lopen voorop op het gebied van nieuwe en opkomende markttrends en technologieën.
 • We leveren duurzame producten, diensten en adviezen die de totale kosten van mobiliteit omlaag brengen.
 • We bieden operational excellence en superieure toegevoegde waarde aan onze klanten en aandeelhouder.

Hoe staat het met uw ambitie?

Hebt u een ‘drive’ voor mobiliteit en lijkt onze filosofie en manier van werken u wel iets? Komt u ons team nóg sterker maken? Bekijk onze vacatures en solliciteer. Stuur uw CV en motivatiebrief naar onze HR-afdeling. We zijn benieuwd wat u beweegt!

Vacatures

 • Business Development Manager

  Ga jij steeds planmatig te werk en ben jij bereid een strategisch prospectieplan op te stellen voor jouw regio? Weet jij hoe potentiële klanten te identificeren en te overtuigen om met ons in zee te gaan? Solliciteer dan snel om onze Business Development Manager te worden! Voor een gedetailleerde omschrijving van de functie, klik hier.

 • Credit Underwriter

  Weet jij hoe klanteninformatie te beoordelen aan de hand van krediet- en riscoanalyse?

  Kan jij een eindbeslissing nemen in de kredietaanvragen van eindgebruikers en ben jij assertief genoeg om je besluit toe te lichten aan de sales afdeling?

  Voor een gedetailleerde beschrijving van de functie, klik hier.

 • Financial Analyst

  Ben jij bereid de verantwoordelijkheid te nemen over het beheer van de budgetten en de rapportering hieromtrent? Zorg jij voor een optimale afhandeling van de maandelijkse analyses en heb jij hier reeds enkele jaren ervaring in?

  Solliciteer dan snel om onze Financial Analyst te worden! Voor een gedetailleerde omschrijving van de functie, klik hier.

 • Junior International Modeler
  Verzamel jij gemakkelijk gegevens van verschillende bronnen? Creëer en programmeer je je eigen gegevensmodellen? Vind je het leuk om die gegevens te analyseren en er advies over te geven? Solliciteer dan snel om onze J. International Modeler te worden!

Misschien wordt dit wel uw nieuwe werkplek.

Start de rondleiding.

Innovatief kantoorconcept

Het mooiste voorbeeld van de manier waarop we breken met vastgeroeste gewoontes, is ons innovatief kantoorconcept met onze nieuwe manier van werken. Geen vaste werkplekken meer, weg met de archiefkasten en geïsoleerde vergaderruimtes. Transparantie, een samenwerking over de departementen en landen heen, flexibele uurroosters…  Daarom zetten we onze deuren ook graag open en komen er bijna wekelijks bedrijven op bezoek om te proeven van ons concept en te luisteren naar ons verhaal.  En het mooiste van al is dat iedere werknemer zijn steentje heeft kunnen bijdragen om tot dit uniek geheel te komen. Nog iedere dag.

Onze tuin

Geen strak gemaaid gazon en onkruidvrije paden rond onze werkplek.  Omdat we de fauna en flora in de omgeving waarin we dagelijks werken, de kans willen geven om zich optimaal te ontwikkelen. Dat kan per definitie beter in een tuin met verschillende inheemse wilde bloemen- en plantensoorten, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van pesticiden en waarbij een afstervende boom gewoon mag blijven staan omdat hier weer heel andere levensvormen een kans krijgen. Akkoord, voor iemand die gewoon voorbij rijdt, kan een strak gazon meer het gevoel geven van een netjes onderhouden tuin, maar de bedrijfstuin waar wij dagelijks doorlopen is alvast een stuk duurzamer dan de tuin bij ons thuis. Authenticiteit, daar draait het om bij ons.

Steun aan een goed doel

In 2012 zijn we wereldwijd gestart met een programma dat elke medewerker twee dagen vrijwilligerswerk laat doen onder werktijd. Dat betekent dat alle medewerkers in totaal 10.000 werkdagen aan vrijwilligerswerk doen. In België hebben we hiervoor een partnership afgesloten met Villa Clementina, een innovatief zorgproject rond geïntegreerde en inclusieve dagopvang voor jonge kinderen met en zonder beperking in Zemst. Meer info op www.villaclementina.be