Word jij onze nieuwe collega?

Aangenaam! Wij zijn Athlon

We zijn er trots op deel uit te maken van een bedrijf met internationaal statuut, maar slagen erin een sterke community uit te bouwen waarbij er veel belang gehecht wordt aan het welzijn van al onze medewerkers en teams en de diversiteit van onze members. We creëren een professionele werkomgeving met een informele sfeer, waar er ruimte is voor feedback en waar iedereen zichzelf kan zijn en kan ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Transparantie, samenwerking over de departementen en landen heen, flexibele uurroosters en telewerk vormen de basis van een efficiënte samenwerking. Bij Athlon zorgen we ervoor dat elke member van ons team betrokken wordt, ongeacht leeftijd, geslacht of achtergrond. Diversiteit en inclusie staan centraal in het DNA van Athlon, dat voortdurend initiatieven neemt om de ontwikkeling hiervan te bevorderen. 
We leven in een wereld die constant in beweging is en aanpassingsvermogen en innovatie vereist waarbij we dynamisch en creatief moeten zijn. Daarom geloven wij dat uw waarden centraal staan in uw professionele ontwikkeling en hechten we veel belang aan de waarden van toekomstige leden van ons team. De zes waarden die centraal staan bij Athlon, vormen de basis voor onze manier van werken en hoe we omgaan met elkaar en met klanten. We hechten veel belang aan Integrity, Openness and Respect, Inspired, Empowered and Diverse People, Customer Focus, Commitment to Excellence, Financial & Social Responsibility en Sustainability. Deze waarden vormen een belangrijk onderdeel van het DNA van een Athlon member.

Gedreven door een gemeenschappelijke passie -innovatie en mobiliteit- werken we allemaal samen aan een gemeenschappelijk doel: Getting You There!

Word jij onze nieuwe collega?

Heb je een ‘drive’ voor mobiliteit, kan je je vinden in onze waarden, filosofie en manier van werken? Wil je ons team komen versterken? Bekijk dan zeker onze vacatures en solliciteer. 

Over Athlon 

Athlon – Getting you there. 

Athlon is een van de toonaangevende dienstverleners op het vlak van voertuigleasing en wagenparkbeheer in Europa. In België beheert Athlon meer dan 55.000 voertuigen, in Luxemburg 2100. Daarmee is het een van de grootste spelers op de Belgische en Luxemburgse markt. Al meer dan honderd jaar ontwikkelt Athlon vernieuwende, duurzame en kostenefficiënte mobiliteitsoplossingen voor bedrijven. Met de hulp van Athlon kunnen mensen zich probleemloos verplaatsen dankzij geïntegreerde en duurzame wagenpark- en mobiliteitsoplossingen. Athlon verlegt voortdurend de grenzen van wat mobiliteit inhoudt om zijn klanten nog beter van dienst te zijn. Het hoofdkantoor bevindt zich in Nederland en het bedrijf is rechtstreeks of via zijn partners actief in meer dan twintig landen in Europa en Noord-Amerika.

Athlon maakt deel uit van Daimler AG en wordt beheerd door Daimler Mobility AG. Meer info op  www.athlon.com 

Misschien wordt dit wel jouw nieuwe werkplek.We kijken uit naar een kennismaking!