Athlon wprowadza aplikację Mobilność 3.0

Athlon Car Lease Polska, lider innowacji na polskim rynku leasingu, udostępnia Partnerom wyjątkową aplikację do finansowania pojazdów online.

Już teraz można korzystać z aplikacji, która znacząco upraszcza proces finansowania samochodu. Wystarczy 10 minut, aby przygotować umowę warunkową i przedstawić ją klientowi do podpisu. Dzięki tak szybkiemu procesowi, zapewniamy większą kontrolę nad procesem sprzedażowym oraz podnosimy jakość obsługi klientów, a tym samym zwiększamy szanse na skuteczną sprzedaż.

Najpierw wybieramy samochód, następnie mamy do dyspozycji innowacyjną matrycę Athlon, która prezentuje aż 20 różnych opcji finansowania bez dodatkowych czynności - dzięki temu klient może z łatwością wybrać wariant, który najbardziej mu odpowiada. Kolejne kroki to umowa wstępna która, dzięki aplikacji, trafia bezpośrednio do Athlon, który zajmuje się pozostałą częścią procesu.

Aplikacja Mobilność 3.0 to intuicyjne i elastyczne narzędzie, które w znaczący sposób zwiększa sprzedaż Partnerów Athlon. Mobilność 3.0 to nasz sygnał dla branży motoryzacyjnej, że Athlon jest skutecznym partnerem w finansowaniu pojazdów.

Możliwości aplikacji prezentuje krótki film reklamowy, który można obejrzeć poniżej.

Aplikacja dostępna jest w sklepie AppStore. Aby skorzystać z aplikacji Mobilność 3.0, konieczna jest rejestracja poprzez adres e-mail.

Pobierz aplikację już dzisiaj i wznieś swój biznes na wyższy poziom.

Aby dowiedzieć się więcej na temat aplikacji, skontaktuj się z naszym przedstawicielem.