Athlon poszerza ofertę

Athlon przygotował dla Państwa kolejne benefity. W ramach współpracy z międzynarodową marką mytaxi, umożliwiamy szybkie zamawianie przejazdów. Dzięki temu nasza oferta poszerza się o mobilne udogodnienia. Drugi pakiet to możliwość wypożyczenia aut wyposażonych np. w bagażnik dachowy. Samochody są przygotowane na pokonywanie długich dystansów z rodziną.

Pierwszy pakiet, mytaxi, pozwala na korzystanie z szybkich i korzystnych przejazdów taksówką. To świetne rozwiązanie dla osób, które w trasie spędzają wiele godzin i potrzebują odpoczynku od roli kierowcy. mytaxi powstał w 2009 jako niemiecki startup. Do tej pory pozostaje europejskim liderem wśród tego typu rozwiązań. mytaxi to bardzo wygodna aplikacja do zamawiania taksówek. Wyjątkowy pakiet dla naszych Partnerów, dzięki któremu mają Państwo gwarancję 2 przejazdów w miesiącu z mytaxi. Dodatkowo, mogą Państwo otrzymać atrakcyjną ofertę na usługi mytaxi dla Państwa firmy.

Drugi pakiet, Active, przeznaczony jest dla tych klientów, którzy podróżą na dłuższe dystanse i chcą skorzystać z pojemnych bagażników dachowych lub uchwytów na rower. Dzięki obu pakietom nasza oferta zyskuje kompleksowy wymiar.

Aby dowiedzieć się więcej na temat pakietów mytaxi oraz Active, skontaktuj się z naszym przedstawicielem: tel. +48 22 279 46 46.

Szczegóły oferty znajdują się tutaj.