Internetowy outlet samochodowy – Athlonstock

Athlonstock to internetowa platforma ze skonfigurowanymi samochodami, dedykowana przedsiębiorcom, dla których używanie samochodu jest ważniejsze od jego posiadania. Dzięki niej każdy klient biznesowy, który prowadzi działalność gospodarczą, może liczyć na wyjątkową ofertę i atrakcyjne ceny leasingu. Co ważne, wszystkie samochody, które przygotowaliśmy dla Państwa w ramach naszej oferty są fabrycznie nowe i pochodzą z krajowej sieci dealerskiej.

Korzystanie z Athlonstock pozwoli Państwu na oszczędność czasu i pieniędzy, a to wszystko przy pełnej transparentności i bezpieczeństwie (należymy do globalnej grupy Daimler AG). Nasza specjalna platforma łączy kilku ważnych uczestników rynku motoryzacyjnego: dealerów, producentów i podmiot finansujący, a wszystkie formalności odbywają się bez konieczności wychodzenia z domu i wielu wizyt u dealerów. Ta wszechstronność działań umożliwia nam zapewnienie Państwu w pełni kompleksowej opieki.

Jak to działa?

Korzystanie z Athlonstock to tylko 4 proste kroki, aby odebrać swoje auto:

1. Wybierz auto i określ parametry usługi wynajmu.
  2. Wypełnij wniosek online i podaj nam podstawowe informacje niezbędne do wydania decyzji kredytowej.
  3. Poczekaj na decyzję.
  4. Podpisz umowę i odbierz swój samochód.

Wszystkie szczegóły na temat internetowej platformy Athlonstock znajdą Państwo na stronie: athlonstock.pl.