Athlon Car Lease Polska gra o zdrowie

Warszawa. Giba i All Star Volley – fundacja promująca edukację przez sport to nowi właściciele Mercedesa Vito sfinansowanego w ramach współpracy z Athlon Car Lease Polska.

W projekcie „Graj o zdrowie” biorą udział światowej sławy zawodnicy siatkówki: Vladimir Grbić, Gilberto de Godoy Filho czy Giba. Celem projektu jest przeniesienie młodzieży z wygodnych foteli na boiska i nauka zdrowszego sposobu spędzania wolnego czasu. „Oczywiście, interesuje nas siatkówka, ale w naszym projekcie pojawiają się również gwiazdy rozrywki, które podczas koncertów promują zdrowy styl życia. Trzecim filarem jest promocja zdrowego żywienia” – mówi Michał Kulig z Fundacji.

Dla wszystkich miłośników piłki siatkowej przygotowano Mecz Gwiazd Siatkówki z legendami światowej siatkówki na czele. W ramach projektu zaplanowano serię spotkań w wielu miejscach Polski, którą wspierają ekonomiczne pojazdy z gwiazdą sfinansowane w Athlon Car Lease Polska.

Mobilność teraz i w przyszłości

Łączenie sportu z biznesem, społeczna odpowiedzialność i partnerstwo to aspekty, które stały się podstawą współpracy. Jesteśmy w ciągłym ruchu, a od tego, w jaki sposób, jak szybko i sprawnie potrafimy się przemieszczać, zależy nasz sukces i efektywność. „Do współpracy wybraliśmy sprawdzonego Partnera rozwiązań mobilnych w biznesie, to kompleksowa i szybko rozwijająca się alternatywa dla tradycyjnego leasingu samochodów” – relacjonuje Arkadiusz Jaśkowiak Prezes All Star Volley.