Athlon Driveland & Tomasz Kuchar

W kwietniu rozpoczął się cykl spotkań dla klientów Athlon Car Lease Polska. Szczęśliwi wybrańcy mogą podszkolić i przetestować nie tylko swoje umiejętności, ale także doskonałe samochody dostarczone przez Mercedes-Benz Warszawa.

Athlon jest międzynarodowym dostawcą rozwiązań leasingowych w zakresie mobilności. Firma działa w jedenastu krajach Europy, zarządzając przy tym flotą ponad 250 000 pojazdów. Polski oddział Athlon wyszedł niedawno z inicjatywą szkoleń dla klientów. W ramach serii spotkań, zaproszono grono gości na szkolenie na najnowocześniejszym w Polsce torze DriveLand, niespełna godzinę drogi od Warszawy. Obiekt zachwyca różnorodnością i profesjonalizmem, stworzony przez pasjonatów, obsługiwany przez zespół doświadczonych kierowców i instruktorów z Akademii Bezpiecznej Jazdy Tomasza Kuchara.

W ramach serii spotkań, zaplanowane są cztery spotkania, w których weźmie udział łącznie 80 osób. Goście wypróbują auta Mercedes-Benz, w tym najnowsze modele, takie jak: Klasa A 45 AMG, GLC 43 AMG oraz Klasa E 220d 4M All-Terrain, GLC 220d 4M SUV, Klasa C 200 4M kombi czy CLA 220 4M Shooting Brake. Ponadto, pojawią się inne Mercedesy Klasy A, uczestników czeka więc mnóstwo emocji i dobrej zabawy.

W programie między innymi dynamiczny slalom, jazda szosowa, slalom wertykalny i jazda po okręgu. Ponadto można spróbować swoich sił na szarpaku z dużą płytą poślizgową oraz potrenować hamowanie w łuku i na wprost oraz na małej płycie poślizgowej a wszystko w towarzystwie naprzemiennie pojawiających się kurtyn wodnych. Wszystkiemu towarzyszy rywalizacja - to właśnie ona, wraz ze sporą dawką adrenaliny, nadaje tempo treningom na torze DriveLand.

Warsztaty odbywają się indywidualnie i w grupach, wśród gości znane osoby, które finansowały swoje auta w Athlon Car Lease Polska. Podczas pierwszej edycji, 13. kwietnia, Piotr Kupicha z zespołu Feel zaimponował wszystkim swoimi umiejętnościami, 20 kwietnia był z nami Tomasz Kuchar, a kogo zobaczymy następnym razem?

Oglądajcie nas na bieżąco!
Relacje foto i video będą dostępne na profilu Athlon Car Lease Polska: Facebook oraz LInkedIn.

W celu otrzymania dodatkowych informacji prosimy o kontakt z:
Ewa Stankiewicz, Marketing Communication, ewa.stankiewicz@athlon.com