MyAthlon

Athlon FullServiceLease

In deze operationele leaseformule zijn alle essentiële diensten inbegrepen, zodat de risico's worden afgedekt en je maximaal wordt ontzorgd. Dankzij onze bijkomende services kun je deze lease-oplossing afstemmen op jouw wensen. 

Backseat of a leasecar

  Operationele leasing betekent ontzorging

  Onze Athlon FullServiceLease oplossing omvat steeds de huur, het onderhoud en de reparaties, de verkeersbelastingen en de zomerbanden. Voor een maximale flexibiliteit en nog meer comfort kun je dit pakket aanvullen met verzekering, winterbanden, vervangend vervoer, pechverhelping en een brandstof- of laadkaart. Zelfs de laadpaal of laadkabel voor je elektrische auto of plug-inhybride kunnen we opnemen in je leasecontract.

  Je kosten perfect onder controle

  Vermijd een eindeloze stroom van rekeningen: met Athlon FullServiceLease is alles gegroepeerd in één maandbedrag. Omdat we bij Athlon grote kortingen kunnen bedingen bij de diverse leveranciers, geniet jij bovendien van aantrekkelijke leaseprijzen. En het fiscaal advies, dat krijg je erbij.

  Man and woman in front of laptop

  Flexibele lease-oplossing

  Met Athlon FullServiceLease kies je voor een operationele leaseformule voor een periode van 1 tot 6 jaar en maximaal 180.000 kilometer. Rij je meer of minder dan initieel ingeschat? Geen probleem, we passen het contract tussentijds aan zodat je achteraf geen verrassingen hebt.   

  Wij regelen het volledige beheer van jouw vloot
  Met MyAthlon bereken je online lease-offertes
  Jij bepaalt welke services inbegrepen zijn
  Een vast contactpersoon, ook voor jouw leaserijders
  Al mogelijk vanaf één wagen

  Maximaal comfort, minimale risico's

  Met Athlon FullServiceLease neemt Athlon alle administratieve en operationele last uit handen. Ook de risico's zijn voor ons. Zo moet jij je geen zorgen maken om de restwaarde en de herverkoop van de auto. Ook onverwachte reparatiekosten zijn gedekt.

  Guy maintains a carwheel

  Gemakkelijk je leasebudget calculeren

  Dankzij MyAthlon kunnen jij en de medewerkers van je bedrijf gemakkelijk offertes berekenen binnen het kader van jullie carpolicy. Als Athlon-klant bepaal jij de parameters en de merken en modellen waaruit jouw bedrijfsautorijders kunnen kiezen. Onze online calculator doet de rest.

  Lees hier meer over MyAthlon
  New lease cars
  Wist Je Dat

  Leasing elektrische auto's en bestelwagens

  Athlon FullServiceLease is er meer dan enkel voor personenwagens. Ga jij liever voor een elektrische vloot of rijden jouw medewerkers vooral in bestelwagens? Ook dan is FullServiceLease de oplossing om jou te ontzorgen!

  Hoe kunnen we helpen?

  Hebben jij en je onderneming specifieke noden en wensen? We horen het graag en zorgen ervoor dat jullie samen overal komen. Professioneel en persoonlijk. Vandaag en morgen.

  Contacteer ons
  Young Woman Handshake Closing A Deal

  Contacteer ons

  Samen vooruit

  Wil je meer lezen? Ben je benieuwd naar onze gerelateerde oplossingen en cases of wil je alles ontdekken over wat Athlon voor je kan doen?

  Andere oplossingen

  Loading A Tesla Car Athlon E-Mobility Women calling next to her leasecar Athlon EmployeeLease Athlon VanLease

  Een transparant en persoonlijk advies voor een oplossing op maat, zodat je onderneming en werknemers overal geraken.

  Alle oplossingen

  Gerelateerde uitdagingen

  Business Woman Blond Back Of The Car Working Laptop Kosten en fiscaliteit

  Geef uw mobiliteit opnieuw vorm en evolueer mee met de nieuwe realiteit.

  Alle uitdagingen