New lease cars

Fluctuerende business

Je onderneming volgt meestal geen rechtlijnig traject. De behoefte aan voertuigen is daarom niet altijd te voorspellen. Het antwoord op deze fluctuatie? Flexibele huuroplossingen in kortere termijnen om je vaste vloot aan te vullen.

  Optimaliseer jouw fleet on demand

  Door seizoenspieken heb je misschien snel nood aan wat extra voertuigen voor enkele weken of maanden. Door de oplopende leveringstermijnen van nieuwe auto's wil je allicht een overbruggingsoplossing. En voor bepaalde projecten moet je personeel op verplaatsing werken.

  Om schommelingen in de nood aan voertuigen op te vangen combineer je best een vaste vloot met een variabele vloot. Voor beide 'vlootdelen' kun je terecht bij Athlon: je kunt FullServiceLease en VanLease perfect combineren met Athlon Rent.

  Fleet on demand met Athlon Rent

  Om een mobiliteitskloof in jouw vloot te overbruggen of financiële verplichtingen op lange termijn te beperken, vind je bij Athlon Rent een reeks on-demand huuroplossingen die jouw bedrijf in beweging houden. 

  Ontdek onze oplossingen hier.

   

  Contact

  Smiling woman with phone

  Neem contact met ons op om jouw huurbehoeften te bespreken

  Zorg ervoor dat jouw fleet klaar is voor de uitdagingen van morgen met het uitgebreide aanbod on-demand voertuigen van Athlon. Deel je gegevens, wij nemen snel contact met je op.

  Samen vooruit

  Wil je meer lezen? Ben je benieuwd naar onze gerelateerde oplossingen en cases of wil je alles ontdekken over wat Athlon voor je kan doen?

  Andere uitdagingen

  Two women in car The war for talent Charging electric leasecar Duurzaamheid Woman In Train The Urban Revolution

  Geef je mobiliteit opnieuw vorm en evolueer mee met de nieuwe realiteit.

  Alle uitdagingen

  Gerelateerde oplossingen

  Person on leasecar Auto huren

  Een transparant en persoonlijk advies voor een oplossing op maat, zodat je onderneming en werknemers overal geraken.

  Alle oplossingen