De lokroep van stad én platteland

De werknemers van morgen? Die wonen in en rond de stad, maar misschien ook weer wat landelijker nu thuiswerken is ingeburgerd en leefruimte belangrijker wordt. Ze hechten steeds meer belang aan duurzaamheid. Dat betekent dat hun behoeftes veranderen. Flexibiliteit met oog voor duurzaamheid is de nieuwe norm. En dat is waar we bij Athlon op inspelen met nieuwe producten en diensten.

Woman In Train
  Traffic Junction 2

  Geen one-size-fits-all oplossing

  Naar kantoor gaan wordt waarschijnlijk eerder uitzondering dan regel. Je gaat naar je bedrijf om ideeën en informatie uit te wisselen en je collega's te ontmoeten. Voor de rest werk je thuis of op een flexplek.

  Sommige werknemers zullen minder behoefte hebben aan een eigen auto. Andere kunnen niet zonder, maar willen hem combineren met à la carte mobiliteitsoplossingen. Daar spelen we bij Athlon nu al op in, bijvoorbeeld met het Athlon MobilityBudget.

  One-size-fits-all, dat is niet aan de orde in een wereld die digitaliseert en on-demand wordt. We helpen je graag je mobiliteitspolicy af te stemmen op de uiteenlopende wensen en behoeften van jouw medewerkers. 

  Wil jij inzicht krijgen in de mobiliteitsbehoeften en -wensen van jouw werknemers? Wij helpen jou graag om jouw mobiliteitsbeleid in kaart te brengen met onze Mobility Profiler survey

  Mobiliteit na covid-19

  Covid-19 heeft ons duidelijk gemaakt dat deels thuis werken haalbaar is en heel wat voordelen biedt. Het is niet ondenkbaar dat we onze werktijd voortaan zullen verdelen over home-office, een flexwerkplek en kantoor. Dat heeft een grote impact op onze mobiliteitswensen en -noden.

  Het moment is rijp op stil te staan bij het mobiliteitsbeleid van jouw bedrijf en als mobiliteitsverantwoordelijke te luisteren naar wat er leeft onder de medewerkers. Dat kan aan de hand van onze MobilityProfiler. Zo maak jij als onderneming de juiste keuzes en blijf je Employer of Choice.

  Young Woman Blond Hair Behind Steering Wheel
  Curvy Road

  Futureproof met Athlon

  Hoe richt jij jouw mobiliteit in? Welke veranderingen moet jij doorvoeren om te blijven aansluiten bij de wensen van jouw personeel? Hoe kunnen we je helpen? Met al jouw specifieke mobiliteitsnoden helpen we je graag verder. Professioneel en persoonlijk. Vandaag en morgen. 

  Samen vooruit

  Wil je meer lezen? Ben je benieuwd naar onze gerelateerde oplossingen en cases of wil je alles ontdekken over wat Athlon voor je kan doen?

  Andere uitdagingen

  Two women in car The war for talent Charging electric leasecar Duurzaamheid Business Woman Blond Back Of The Car Working Laptop Kosten en fiscaliteit

  Geef je mobiliteit opnieuw vorm en evolueer mee met de nieuwe realiteit.

  Alle uitdagingen

  Gerelateerde oplossingen

  Couple on car with seaview Athlon Flex man op een fiets en een vrouw op een fiets naast elkaar op het fietspad Athlon BikeLease Person on leasecar Auto huren

  Een transparant en persoonlijk advies voor een oplossing op maat, zodat je onderneming en werknemers overal geraken.

  Alle oplossingen