Athlon VanLease

Kostenbeheersing, de juiste uitrusting, het operationele en administratieve beheer: bestelwagens zijn een hele uitdaging. Niet met Athlon VanLease: dankzij onze knowhow en services heb je alles onder controle en ben je steeds maximaal operationeel.

  Vertrouw je bestelwagens toe aan de specialist

  Gesloten bestelwagens, chassis-cabines, plateauwagens, kipwagens,... Het aantal bestelwagenvarianten is gigantisch. Voeg daarbij de diverse ombouwmogelijkheden en je ziet al snel door het bos de bomen niet meer.

  Athlon helpt je als bestelwagenexpert de juiste keuze maken. Ook voor de aftersales zijn je lichte vrachtvoertuigen in goede handen bij Athlon. Wij vertalen jouw noden naar een voertuig én services op maat van jouw bedrijf.

  Jouw voordelen met Athlon VanLease

  Ons gespecialiseerde Van-team ontzorgt je met dé oplossing die bij je past. Bij Athlon heb je de keuze uit leasing, renting en fleetmanagement. Dus zelfs als je je bestelwagens zelf wil financieren, kun je bij Athlon terecht voor een integraal operationeel beheer.

  Alle diensten inbegrepen
  Onderhoud, reparaties, banden, technische controle, een gelijkwaardige vervangwagen, verzekering en pechassistentie: alles is voorzien.
  Breng- en haalservice
  Wij staan in voor het ophalen en terugbrengen van je vans wanneer er onderhoud, een reparatie, een bandenwissel of technische keuring nodig is.
  Efficiënt en proactief vlootbeheer
  Dankzij onze knowhow en brede netwerk, van constructeur tot ombouwer, zorgen we voor een naadloze all-in dienstverlening.
  Tot 84 maanden en 280.000 km
  Met VanLease maak je zorgeloos langdurig gebruik van je bestelwagens zodat ze een maximale return on investment opleveren.
  Allseasonbanden inclusief
  Vierseizoenenbanden zijn uitermate geschikt voor het Belgische klimaat en verminderen de downtime.
  Financiering van de inrichting
  Bij Athlon VanLease kun je de binneninrichting van je bestelwagen opnemen in het lease- of rentingcontract.
  Bekijk video

  Een oplossing zonder zorgen

  “Athlon zorgt ervoor dat haar professionele leaseklanten zich geen zorgen hoeven te maken over hun voertuig en zich uitsluitend op hun werk kunnen concentreren”

  Steve Somers, Athlon Belgium

  Elektrische bestelwagens leasen

  Elektrische bestelwagens dringen zich steeds meer op als een logische en haalbare keuze. Het modelaanbod breidt gestaag uit, hun rijbereik is voor heel wat toepassingen meer dan toereikend en ze bieden vaak hetzelfde nuttige laadvermogen en laadvolume als gewone bestelwagens. 

  E-vans zullen over enkele jaren ook de enige bestelwagens zijn die nog binnen mogen in de lage-emissiezones. Er wordt overigens fors geïnvesteerd in laadinfrastructuur en bedrijven kunnen rekenen op fiscale stimuli om de overgang naar elektrisch rijden te faciliteren.

  Eind 2019 koos SPIE Belgium als eerste voor een Mercedes-Benz eVito als leasewagen. Ontdek hun boeiende verhaal hier!

  100% responsable

  Bestelwagens kopen of leasen?

  Twijfel je tussen aankopen en leasen? Voor je tot een besluit komt, verdient het aanbeveling om naar de Total Cost of Use te kijken. Download onze whitepaper en ontdek hoe Athlon helpt de kosten van je bestelwagens te verlagen. 

  Met Athlon VanLease maak je de slimste keuze. Dankzij onze expertise zorgen we ervoor dat leasen de beste en meest voordelige optie wordt, net omdat we de downtime tot een minimum kunnen herleiden en jij je eigen resources niet hoeft aan te wenden.

  Wist Je Dat

  Athlon beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten om je van A tot Z bij te ontzorgen. Inrichting, belettering, ombouw: alles kan worden voorzien en gefinancierd in je leasecontract.

  Young Woman Handshake Closing A Deal

  Contacteer ons

  Hoe kunnen we helpen?

  Hebben jij en je onderneming specifieke noden en wensen? We horen het graag en zorgen ervoor dat jullie samen overal komen. Professioneel en persoonlijk. Vandaag en morgen.

  Samen vooruit

  Wil je meer lezen? Ben je benieuwd naar onze gerelateerde oplossingen en cases of wil je alles ontdekken over wat Athlon voor je kan doen?

  Andere oplossingen

  Young Woman Blond Hair Behind Steering Wheel Athlon FullServiceLease Electric car charger Athlon eMobility Women calling next to her leasecar Athlon EmployeeLease

  Een transparant en persoonlijk advies voor een oplossing op maat, zodat je onderneming en werknemers overal geraken.

  Alle oplossingen