Athlon SafeDrivePod, veiliger autorijden zonder smartphone

Athlon SafeDrivePod

Voorkomt afleiding van smartphones tijdens het autorijden en verbetert de reactietijd bij ongevallen!  

 

  Verminder afleiding in het verkeer met Athlon SafeDrivePod

  Wat is de Athlon SafeDrivePod?

  Wist je dat de kans op een ongeluk bijna 4 keer zo groot is bij afleiding door telefoongebruik? Maar hoe zorg je er als werkgever voor dat je een veilige werkomgeving creëert, zowel op kantoor als onderweg? Met behulp van de SafeDrivePod kun je dit probleem aanpakken.

  De SafeDrivePod is een klein apparaat, ter grootte van een muntstuk, dat ervoor zorgt dat de smartphone en van jouw werknemer tijdens het autorijden wordt geblokkeerd. Het meet de rijbewegingen van je medewerkers (zonder GPS) en geeft via de app waardevol inzicht in het rijgedrag van de bestuurder.

  Waarom Athlon SafeDrivePod?

  Dankzij de Athon SafeDrivePod kunnen jouw medewerkers veilig deelnemen aan het verkeer, wat resulteert in een positieve bijdrage aan duurzaam werkgeverschap. Bovendien leidt het gebruik van de SafeDrivePod tot het voorkomen van ongevallen en schadekosten. De investering in de Athlon SafeDrivePod verdient zich vaak binnen één jaar terug, waardoor het een kosteneffectieve oplossing is. 

   

   

  Verbetering van de rijveiligheid
  Versterkt duurzaam werkgeverschap
  Kostenbesparing op schade-uitgaven
  Investering terugverdiend binnen één jaar
  Gemakkelijk te installeren zonder gedoe
  Hoe werkt de Athlon SafeDrivePod?
  Bekijk video

  Hoe werkt de Athlon SafeDrivePod?

  Met de Athlon SafeDrivePod kun je moeiteloos en snel elke telefoon installeren en gebruiken. Zodra je de weg op gaat, detecteert de app op je telefoon automatisch het signaal en blokkeert het toegang tot het telefoonscherm en alle andere apps. Hierdoor kun je handsfree bellen en gebruikmaken van navigatie-apps terwijl je veilig blijft rijden. Bovendien worden alle functies weer toegankelijk zodra de (lease)auto langer dan vijf seconden stilstaat.

  Muziek luisteren
  Het luisteren naar muziek is nog steeds mogelijk tijdens het rijden. Muziekstreamingdiensten zoals Spotify kunnen worden gebruikt door van tevoren een afspeellijst te starten. Via Android Auto/Apple CarPlay kun je eenvoudig tussen nummers wisselen en genieten van je favoriete muziek terwijl je onderweg bent.

  Inzicht door het SafeDrivePod-dashboard

  De Athlon SafeDrivePod biedt een beloningsprogramma om het gebruik van de app te stimuleren en het inzicht in het rijgedrag te vergroten. Gebruikers verdienen punten door de SafeDrivePod te gebruiken, en het dashboard in de app geeft een overzicht van de opgebouwde punten en het gebruik van het systeem. De behaalde score kan indien gewenst worden vergeleken met andere gebruikers of teams.

  De werkgever heeft ook toegang tot de gebruiksgegevens, maar deze worden anoniem weergegeven. Dit biedt de werkgever een totaalbeeld van het verkeersgedrag binnen de organisatie.

  Zonder afleiding van je smartphone achter het stuur

  Athlon SafeDrivePod aanvragen?

  Wil je de veiligheid op de weg vergroten voor jouw medewerkers en afleiding tijdens het rijden verminderen? Vraag nu de Athlon SafeDrivePod aan en geef jouw medewerkers de tools om veiliger en verantwoordelijker te rijden. Neem contact met ons op en ontdek hoe je de SafeDrivePod kunt implementeren in jouw bedrijf.

  Contacteer ons

  Onze oplossingen

  Consulting

  Wij hebben de volgende stap al uitgedacht vóórdat je wist dat die nodig was. Ons team van experts staat voor je klaar om jouw mobiliteitsplan uit te dokteren en stapsgewijs te implementeren.

  MyAthlon

  In deze digitale omgeving krijgen leaserijders toegang tot alle informatie over hun leasewagen en kunnen vlootbeheerders al hun voertuigen beheren: je doet alles hier!

  Terug naar het overzicht

  Samen vooruit

  Wil je meer lezen? Ben je benieuwd naar onze gerelateerde oplossingen en cases of wil je alles ontdekken over wat Athlon voor je kan doen?

  Andere oplossingen

  Young Woman Blond Hair Behind Steering Wheel Athlon FullServiceLease Electric car charger Athlon eMobility Women calling next to her leasecar Athlon EmployeeLease

  Een transparant en persoonlijk advies voor een oplossing op maat, zodat je onderneming en werknemers overal geraken.

  Alle oplossingen

  Gerelateerde uitdagingen

  Business Woman Blond Back Of The Car Working Laptop Kosten en fiscaliteit

  Geef je mobiliteit opnieuw vorm en evolueer mee met de nieuwe realiteit.

  Alle uitdagingen