The war for talent

Hoe motiveer je je medewerkers? Wat maakt van jou de Employer of Choice? Een bedrijfswagen is maar één van de opties. Bovendien komt niet iedereen ervoor in aanmerking. Er zijn vandaag heel wat fiscaal interessante mogelijkheden om elke werknemer tegemoet te komen in zijn of haar mobiliteitswensen!

Two women in car
  Leasecar on mountain road

  Iedere werknemer zijn mobiliteit

  Staat elektrisch rijden op het verlanglijstje van je medewerkers? Athlon helpt je om goed voorbereid en zorgeloos de overstap te maken naar een elektrische vloot. Is het jonge talent in jouw organisatie vooral geïnteresseerd in voertuigflexibiliteit? Laat je medewerkers zelf kiezen hoe ze hun vaste auto à la carte combineren met een tijdelijk ander voertuig via onze Flex-oplossing. Natuurlijk valt ook de bedrijfsfiets niet meer weg te denken in de mobiliteitsmix. Met deze en andere mogelijkheden kun jij je als bedrijf onderscheiden. 

  Cars before traffic lights

  Oplossingen voor vandaag en morgen

  Megatrends zoals de groei van steden en de digitalisering doen ons steeds meer nadenken over onze mobiliteitsbehoeften. Ook het coronavirus en de bijhorende shift naar flexwerken beïnvloedt de manier waarop we mobiliteit consumeren.

  Om mee in de mobiliteit van de toekomst te stappen, denken we met z’n allen aan alternatieve oplossingen. Zoals het federale mobiliteitsbudget: de snelste weg naar een flexibele en duurzame invulling van de manier waarop we ons verplaatsen, zowel professioneel als privé.

  Sterker nog, werknemers kunnen er onder bepaalde voorwaarden zelfs hun woonkosten mee financieren. Je leest er alles over in onze whitepaper "Wonen, werken en mobiliteit 2030".

  Waar kunnen we jou mee helpen?

  Afhankelijk van de behoeften en wensen binnen jouw organisatie, is er altijd een Athlon-oplossing die bij jouw medewerkers en bedrijfsvisie past. Is de richting waarin je wil evolueren nog onduidelijk? We helpen je graag met de creatie van een mobiliteitsbeleid afgestemd op jouw organisatie.

  Onze oplossingen

  Samen vooruit

  Wil je meer lezen? Ben je benieuwd naar onze gerelateerde oplossingen en cases of wil je alles ontdekken over wat Athlon voor je kan doen?

  Andere uitdagingen

  Charging electric leasecar Duurzaamheid Woman In Train The Urban Revolution Business Woman Blond Back Of The Car Working Laptop Kosten en fiscaliteit

  Geef je mobiliteit opnieuw vorm en evolueer mee met de nieuwe realiteit.

  Alle uitdagingen

  Gerelateerde oplossingen

  Women calling next to her leasecar Athlon EmployeeLease Couple on car with seaview Athlon Flex man op een fiets en een vrouw op een fiets naast elkaar op het fietspad Athlon BikeLease

  Een transparant en persoonlijk advies voor een oplossing op maat, zodat je onderneming en werknemers overal geraken.

  Alle oplossingen