Athlon EmployeeLease: het cafetariaplan volgens Athlon

Ook werknemers die vanuit hun functie geen bedrijfsauto hebben, kun je laten genieten van een voordelige leaseformule. Via het cafetariaplan kan een deel van het brutoloon worden aangewend voor een heel menu van mobiliteitsformules.

Women calling next to her leasecar

  Een cafetariaplan invoeren?

  Een (elektrische) bedrijfswagen, een brandstof- of laadkaart, een fiets van het werk: met Athlon EmployeeLease van Athlon bied je je werknemers een aantrekkelijk cafetariaplan waaruit ze zelf kunnen kiezen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Daarom kies je voor Athlon EmployeeLease

  Het cafetariaplan wordt steeds vaker aangeboden in de war for talent. Een ruim aanbod overtuigt jong talent om voor jou als werkgever te komen werken en motiveert je bestaande workforce. Tussen de 10 en 15% van de medewerkers die een cafetariaplan krijgt aangeboden, tekent er op in. We hebben de vele voordelen van Athlon EmployeeLease voor je op een rij gezet. 

  Bewezen successen
  Athlon implementeert al jaren cafetariaplannen in het HR-beleid van bedrijven, op maat van de klant. Met specifieke ondersteuning en diepgaande knowhow nemen wij het hele proces uit handen.
  Solide ervaring
  Ons gemotiveerde team heeft heel wat ervaring met grote HR-platforms. Een toegewijde accountmanager en backofficeteam zijn jouw contacten vóór implementatie. Er is een speciale Driver Desk voor ondersteuning na implementatie.
  Voor jouw gemak
  Contracttransparantie met aanpasbare looptijden en kilometrages. 24/7 toegang tot de online leasecalculator MyAthlon, afgestemd op jouw mobiliteitsbeleid. En een catalogus op maat, met merken en modellen die de werknemer naar wens selecteert.
  Voor alle werknemers
  Anders dan bij het MobilityBudget is het cafetariaplan er voor iedere werknemer die een bedrijfswagen wil, een vast contract heeft en een minimum aantal uren per week werkt.
  Een groene bedrijfsauto
  Bijna 1 op de 3 werknemers kiest voor een auto als onderdeel van hun cafetariaplan, tegen de meest gunstige zakelijke tarieven. Naast financiële zekerheid draagt het cafetariaplan bij aan vergroening van het wagenpark.

  Een win-win

  Zekerheid en vergroening

  Athlon EmployeeLease is een vorm van Athlon FullServiceLease, een huurovereenkomst tussen jou als werkgever en Athlon als leasemaatschappij. De werknemers die daar middels Athlon EmployeeLease dankbaar gebruik van maken genieten financiële zekerheid. De vaste maandprijs dekt namelijk alle onvoorziene kosten: afschrijving, banden, onderhoud, reparaties en verzekering.

  Het cafetariaplan draagt ook bij aan de vergroening van je wagenpark. Kleinere en milieuvriendelijkere auto's zijn in opkomst. Medewerkers kiezen voor een groen model dat ze in het geval van een privéaankoop niet zouden hebben overwogen. 

  A la carte diensten

  Naast de standaard inbegrepen diensten kun je kiezen welke services je nog meer wilt opnemen:

  • Brandstof
  • Elektrische laadkaart
  • Winterbanden
  • Pechverhelping
  • Vervangenauto
  • Afdekking eigen risico
  Man And Woman In Office

  Wij staan voor je klaar

  Wat mag je allemaal van Athlon verwachten?

  • Uitzetten van de roadmap voor implementatie van EmployeeLease
  • Advies over verwachte wetswijzigingen en hun impact, markttrends, budgetberekeningen
  • Uitnodigingen voor informatiesessies en evenementen

  Ons backofficeteam helpt je graag verder met de configuratie van tooling, ondersteuning van bestelling tot levering en dagelijkse orderrapportages. Ook helpt dit team je medewerkers bij hun keuzes en geeft het hen praktische handvatten; van Q&A’s tot informatiesessies.

  De Driver Desk ondersteunt gebruikers van Athlon EmployeeLease tijdens het contract. Zo kun je rekenen op een 360°-begeleiding!

  Wist Je Dat

  Een vast loonpakket raakt achterhaald. 8 op de 10 werknemers geeft de voorkeur aan een flexibelere vorm van verloning. Daarom is het cafetariaplan een mooie troef voor iedere onderneming die Employer of Choice wil blijven.

  Young Woman Handshake Closing A Deal

  Contacteer ons

  Hoe kunnen we helpen?

  Hebben jij en je onderneming specifieke noden en wensen? We horen het graag en zorgen ervoor dat jullie samen overal komen. Professioneel en persoonlijk. Vandaag en morgen.

  Samen vooruit

  Wil je meer lezen? Ben je benieuwd naar onze gerelateerde oplossingen en cases of wil je alles ontdekken over wat Athlon voor je kan doen?

  Andere oplossingen

  Young Woman Blond Hair Behind Steering Wheel Athlon FullServiceLease Electric car charger Athlon eMobility Athlon VanLease

  Een transparant en persoonlijk advies voor een oplossing op maat, zodat je onderneming en werknemers overal geraken.

  Alle oplossingen

  Gerelateerde uitdagingen

  Two women in car The war for talent

  Geef je mobiliteit opnieuw vorm en evolueer mee met de nieuwe realiteit.

  Alle uitdagingen