Leasecar on mountain road

Lease auto en andere mobiliteitsoplossingen

Voor iedere mobiliteitsuitdaging een oplossing op maat: wij maken het jou gemakkelijk. Met een professioneel en persoonlijk advies verbinden we veranderende behoeftes met de juiste mobiliteit. 

  Welke mobiliteitsoplossing past bij jouw uitdagingen?

  We helpen je graag met kiezen, van klassieke autoleaseoplossingen tot de laatste vorm van flexibele mobiliteit óf een huurauto.

  Laten we samen ook jouw mobiliteit diversifiëren en innoveren.      

  Management & Consulting

  Lees meer

  MyAthlon

  In deze digitale omgeving krijgen leaserijders toegang tot alle informatie over hun leasewagen en kunnen vlootbeheerders al hun voertuigen beheren: je doet alles hier!

  Man and woman in front of laptop

  Hoe kunnen we jou vooruit helpen?

  Heb je advies op maat nodig?

  Athlon biedt oplossingen die ervoor zorgen dat jouw mobiliteit eenvoudig, aangenaam en toekomstbestendig is. We kijken ernaar uit op je op weg te helpen!

  Contacteer ons

  Wat is het voordeel van een auto leasen?

  Voordelen van auto lease:

  • Een vast maandbedrag
   Elke maand wordt er een vast maandbedrag afgeschreven, hierdoor weet je precies wat je iedere maand moet betalen en heb je er geen omkijken naar.
  • Geen onvoorzien onderhoudskosten
   Alle onderhoudskosten zijn in het maandbedrag inbegrepen. Met een lease auto kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Want je hoeft geen rekening te houden met onvoorziene kosten zoals onderhouds- en reparatiekosten.
  • Je hoeft niet te sparen voor een lease auto
   Je betaalt de lease auto elke maand met een vast maandbedrag af. Hierdoor hoef je geen grote investering te doen of te sparen.
  • Aan het einde van de leaseperiode kan je de auto inleveren
   Met auto lease hoef je geen aanbetaling of een slotbetaling te doen. Na afloop van het leasecontract lever je de lease auto gewoon weer in.
  Onze oplossingen