Total Cost of Ownership berekenen

Ben jij benieuwd naar de Total Cost of Ownership van jouw wagenpark of leasewagen en wil je kosten besparen of de efficiëntie verhogen? Vraag dan een TCO scan aan of bereken de TCO van jouw leasewagen met de TCO-calculator. 

TCO scan aanvragen wagenpark

  Hoe kan ik de TCO berekenen?

  Heb je één leaseauto?

  Als je één leaseauto hebt, kun je jouw TCO berekenen door in te loggen op MyAthlon en de TCO-calculator in te vullen. Hier kun je eenvoudig jouw leasekosten, brandstofkosten, verzekering en onderhoudskosten invoeren. Vervolgens zal de TCO-calculator automatisch jouw totale kosten berekenen en een duidelijk overzicht geven.

  Heb je meerdere auto's?

  Heb je meerdere auto's of een wagenpark? Dan kun je via het contactformulier op onze website een TCO scan aanvragen voor jouw wagenpark. Onze specialisten zullen vervolgens contact met je opnemen om alle benodigde informatie te verzamelen en een gedetailleerde analyse te maken van jouw totale kosten.

  TCO fleet

  Wist je dat mobiliteitskosten in de top 3 van bedrijfskosten staan? Het loont dus om daar goed naar te kijken. Zelf de TCO van een wagenpark berekenen kan best lastig zijn. De aanschafprijs is duidelijk, maar hoeveel betaal je aan onderhoud, reparaties, stilstand, belasting en brandstof de komende jaren?

  Als Fleet Manager kun je een TCO scan aanvragen om een nauwkeurige schatting te maken van de totale kosten van jouw wagenpark.

  Zo kun je de kosten van verschillende bedrijfsmiddelen vergelijken en weloverwogen beslissingen nemen over de aankoop en het gebruik van jouw wagenpark.

  Het berekenen van de TCO van jouw wagenpark kan je helpen om:

  • Kostenbesparingen te identificeren
  • De efficiëntie te verhogen
  • Betere winstmarges te behalen
  • Duurzaamheid te bevorderen

  TCO scan aanvragen

  Maak gebruik van onze kennis en ervaring op het gebied van TCO. Wij helpen je graag om de juiste auto of bedrijfswagen te kiezen die voor jouw situatie kosten-optimaal is.

  Onze oplossingen

  Consulting

  Wij hebben de volgende stap al uitgedacht vóórdat je wist dat die nodig was. Ons team van experts staat voor je klaar om jouw mobiliteitsplan uit te dokteren en stapsgewijs te implementeren.

  Terug naar het overzicht

  Samen vooruit

  Wil je meer lezen? Ben je benieuwd naar onze gerelateerde oplossingen en cases of wil je alles ontdekken over wat Athlon voor je kan doen?

  Andere oplossingen

  Young Woman Blond Hair Behind Steering Wheel Athlon FullServiceLease Electric car charger Athlon eMobility Women calling next to her leasecar Athlon EmployeeLease

  Een transparant en persoonlijk advies voor een oplossing op maat, zodat je onderneming en werknemers overal geraken.

  Alle oplossingen

  Gerelateerde uitdagingen

  Business Woman Blond Back Of The Car Working Laptop Kosten en fiscaliteit

  Geef uw mobiliteit opnieuw vorm en evolueer mee met de nieuwe realiteit.

  Alle uitdagingen